Zuzana Belohorcová, která kdysi dávno moderovala lechtivé pořady Láskanie a Peříčko, moc dobře ví, jak potěšit své příznivce na sociálních sítích. Fotky, co ji zachycují v plavkách, totiž nikdy nezklamou a vždy se dočkají ne desítek či stovek, ale rovnou tisícovek „lajků“. Ona sama je k sobě však poměrně kritická - a nejinak tomu bylo u jejích posledních selfie zachycených skrze zrcadlo, na nichž pózuje ve třpytivých, fialových bikinách.

I když momentálně nejsem v nejlepší formě a chybí mi pravidelný pohyb a pravidelné cvičení, jsem spokojená sama se sebou,“ prozradila na instagramu. „Je skvělé na sobě pořád a po každé stránce pracovat, ale nejdůležitější je vnitřní uspokojení a vyrovnanost. A takhle se cítím nejlíp - bez make-upu, uvolněná, vysmátá a spokojená,“ zdůraznila a doplnila celou řadu všeříkajících hashtagů jakohappy me“ ano stress“.

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Za věk se nestydím, stárnout se má s grácií! 

Jenže i když se její postava dočkala celé řady pochvalných komentářů, protože ruku na srdce, pár let před kulatou padesátkou se pyšní sexy křivkami, co by jí i dívky o generaci mladší mohly závidět, tentokrát se Zuza musela potýkat i s kritikou. Mnohým jejím followerům se totiž nepozdávala její tvář...  „Nějaká jiná v obličeji, jsem ji skoro nepoznala,“ žasly některé její fanynky v komentářích a spekulovaly, zda nepodstoupila nějaký omlazující zákrok.

„Obličej, to už je předělávka. S tímhle faceliftem už může na Tenerife dělat travesti show naruby,“ rýpali do známé plavovlásky další její sledující. Při bližším zkoumání je však nejvýraznější změnou snad jenom vytetované obočí - Belohorcová měla jakožto blondýna obočí vždy světlé a nepříliš široké, zatímco to nové je na její jemné tváři mnohem výraznější... a podle reakcí ne zcela lichotivé. Tento drobný detail dokázal zcela změnit její vizáž...

Nicméně posuďte v naší galerii sami.

 

Fotogalerie
123 fotografií