Zuzana Belohorcová, co se zapsala do mysli tuzemských diváků coby moderátorka lechtivého pořadu Peříčko (a u našich slovenských sousedů zářila v obdobné zábavně-erotické show, akorát že ta se jmenovala Láskanie) se svěřila, že mluvit o důvodu cesty na východ Slovenska má prý odvahu až teď. „Jsem pověrčivá, nechtěla jsem nic zakřiknout,“ vysvětlila jednoduše.

Nyní však již může prozradit, co ji i s celou její rodinou včetně dětí Nevia (9) a Salmy (13) přimělo opustit Kanárské ostrovy, konkrétně Tenerife, kde již nějakou dobu všichni žijí. Její maminka musela podstoupit „velkou operaci srdce“ - a protože „milovaná maminka, manželka a úžasná babička je už mimo nebezpečí“, není důvod s tím nadále dělat nějaké tajnosti.

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Proč je hrdá na svého manžela? 

I když je teď Zuzanina maminka, po níž známá plavovláska podědila výraznou podobu, ještě stále celá „ubolená“, co nevidět snad bude zase v pořádku. „Věříme, že se babička brzy zotaví a bude si zase užívat života,“ pokračovala někdejší modelka a poděkovala i všem lékařům a vlastně i celému týmu jednoho kardiocentra v Košicích. „Zdraví je to nejcennější, co máme,“ zdůraznila.

Svou podporu Belohorcové a její mamince vyjádřila celá řada jejích věrných fanoušků i známých osobností. „Hodně síly pro vás pro všechny vyprošuji. A nejvíc pro maminku. Lásku máte… s ní jde vše zvládnout lépe,“ napsal jí třeba uznávaný kadeřník slavných Michal Zapoměl (46). A všeříkající srdíčko jí pak poslala například módní návrhářka Blanka Matragi (70).

Fotogalerie
112 fotografií