Slovenská sexbomba Zuzana Belohorcová v poslední době na sociální sítě dává především samé fotky s manželem, případně i se svými dvěma dětmi, synem Neviem (9) a dcerou Salmou (13). Snímky rodinné idylky se patrně snaží bojovat proti nejrůznějším nařčením, jimž teď čelí. Přesto to však neznamená, že by o sebe přestala dbát. Naopak, svou další změnou image se pochlubila na instagramu s tím, že (opět) přišel čas na „nový svěží look“.

Plavovláska, jež se proslavila v tuzemských končinách díky moderování lechtivého pořadu Peříčko (a u našich sousedů Láskanie), si nechala lehce prodloužit vlasy a nový účes doplnila ofinkou, která jí zakrývá jinak poměrně vysoké čelo. Ve výsledku jí to ohromně sedne, jak se shodují všichni její fanoušci. I kolegyně ze světa celebrit - třeba taková Lenka Vémola (34) reagovala na její proměnu nadšeným výkřikem „moc ti to sluší, kočka veliká“.

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Za věk se nestydím, stárnout se má s grácií! 

Většina Zuzaniných příznivců se ale shodovala především na tom, že díky této nové vizáži modelka, dlouhodobě žijící na Tenerife, na první pohled viditelně omládla. Někteří si dokonce zapřeháněli, že jí tento sestřih ubral tak 20 let. Také si notovali v tom, že nyní vnadná kráska vypadá jako starší sestra své dcery Salmy. A je pravdou, že téměř „pět křížků na krku“ by jí rozhodně nikdo netipoval. To ostatně můžete posoudit v naší galerii sami...

Fotogalerie
72 fotografií