Natálie Kotková, která se v roce 2016 stala Českou Miss World, se rozhodla udělat radost svému partnerovi, frontmanovi skupiny Slza. K narozeninám pro Petra Lexu modelka naplánovala překvapení, „únos na pár dní na Madeiru“. Místo přistání se dozvěděl až u gatu na letišti. Jenže jak už to někdy bývá, člověk míní, Pánbůh mění... nakonec z toho bylo poměrně velké překvapení pro oba. Na Madeiru se totiž vůbec nedostali!

„V letadle, po hodinovém kroužení nad Madeirou, jsme se dozvěděli, že na ní nepřestaneme kvůli větru a bouři,“ prozradila pak Natálie na sociální síti. „Děje se to prý cca jednou za měsíc a na internetech jsou příběhy, jak lidi takhle pár dní procestovali ostrovy, než bylo na Madeiře možné přistát. Uiii, takže Tenerife! Moje milované, kde Petr ještě nebyl, tak něco chtělo, abychom tu konečně byli spolu.“

Video
Video se připravuje ...

Krásná cestovatelka Natálie Kotková: V letadle je víc než doma! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Pár se rozhodl na Tenerife už zůstat, přestože i tam se blížila bouře, a poté, co obvolali všechno potřebné, zrušili ubytování, zajistili nové zpáteční letenky a podobně, už Natálie vyrazila i s Petrem na pláž. Místo toho, aby si stýskali nad zkaženým plánem, měli z téhle změny zkrátka upřímnou radost.

„Do kufru jsme naštěstí hodili i plavky a kraťasy, vedle pláštěnek a věcí do propršených hor. Mělo to mít své kouzlo, tak jsem možná to zaklínadlo řekla trochu špatně... nebo dobře? Vysněná Madeira vyjde jindy a třeba na delší dobu a za sluníčka. Life is fun,“ baví se sympatická modelka. A její životní přístup je skutečně osvěžující!

Fotogalerie
54 fotografií