Půvabná blondýnka, která brázdí svět skrz na skrz a fanouškům ve svých videích na youtube ráda ukazuje místa, kam se mnozí z nich možná nikdy nepodívají. Naposledy navštívila exotickou Srí Lanku, kde nafotila snímky v leopardích plavkách. A mnohých spadla brada z její velice štíhlounké postavy.

„Někdo je holt genetický zázrak! Krásná,“ myslí si jeden z fanoušků, který stejně jako většina ostatních netuší, že modelčiným záměrem není být extrémně štíhlá a inspirovat tím ostatní. „Moc ráda vás, Naty, sleduji, jste krásná holka, ale tohle mi už trošku hraničí s anorexií,“ napsala otevřeně Kotkové další její sledující, co si myslí o její útlé postavě.

Jenže vše není takové, jaké se na první pohled zdá. A stejně je tomu tak i v případě Natálky. Ve skutečnosti totiž během pandemie prodělala covid, který zhoršil její dlouholeté problémy se štítnou žlázou. „V této době se lidé potýkají s váhou. Většinou řeší, že přibrali, já mám opačný problém. Je to kvůli štítné žláze. Měla jsem ji několik let nemocnou, pak se to uklidnilo a v době lockdownu se mi to zase vrátilo,“ přiznala už loni modelka pro Super.cz, že trpí takzvanou hypertyreózou, což je zvýšená funkce zmíněného orgánů, který řídí mnoho hormonálních procesů v lidském těle.

VIDEO: Krásná cestovatelka Natálie Kotková: V letadle je víc než doma! 

Video
Video se připravuje ...

Krásná cestovatelka Natálie Kotková: V letadle je víc než doma! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií