Heidi ráda cestuje, ale doma je doma. „Pravé české léto mám ráda. A vždycky jsme si ho užívali s Ivošem, když jsme na Vánoce nebo na Silvestra odlétali na Tenerife. Tam tenkrát to léto bylo,“ netají se zpěvačka, která je šest let po smrti manžela Ivo Pavlíka (†84) sama bez partnera. Pořídila si psa Edu, který jí dělá společnost, a na dovolené vyráží s kamarádkami.

Nedávno dostala od Belohorcové a jejího manžela Hájka nabídku, aby na Kanárech něco koupila.

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Proč nemám chlapa? A trable s kapelou! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Vůbec mě to neláká. Protože mám práci, kterou není možné přenést. Sice mi říkali, můžeš tady zpívat v baru, ale to já nechci. Zatím, dokud to funguje tady v Čechách a objednávají si mě pořadatelé a lidi mi tleskají a mě to moc baví a nabíjí mě to energií, tak chci být v Čechách. A neumím si představit, že bych si na 3 – 4 měsíce vybukovala diář, abych vůbec nic nedělala, odpočívala a odmítala pracovní nabídky. A abych si koupila nemovitost a jezdila tam 2x do roka a zbytek roku ji pronajímala, to se mi nezdá jako pro mě dobrá investice. Já raději investuji do sebe, do kratších dovolených, krátkých výletů, které si užiju, kde si zažiju něco, na co nezapomenu, “ řekla Blesku Heidi. 

Do svojí nemovitosti člověk pak už jezdí jenom proto, že ji má. Ale protože se řídím heslem, nikdy neříkej nikdy, tak třeba jednou, až nebudu zpívat a budu mít hodně peněz, tak budu přes zimu v zahraničí a v létě tady v Česku. Ale tak daleko neplánuju, protože nevím, co bude zítra, a já se snažím si každý den užívat,“ dodala Janků.

Fotogalerie
43 fotografií