Narozeninový mejdan si na starost vzala čerstvě single Agáta Hanychová (38) a uspořádala ho u sebe doma. Na zahradě nechala udělat květinovou stěnu, vyzdobenou desítkami balonků. A nechyběl ani svítící nápis Happy Birthday a číslovka 18. 

Moje,“ napsala stroze k fotkám ze zahradní party starší sestra oslavenkyně. Stůl se prohýbal pod různými nápoji a obloženými studenými mísami, ať už z uzenin nebo z ovoce. Samozřejmě nechyběl ani dort. 

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce? 

Hvězda večera Kordula si na hlavu nasadila korunku a velkou radost jí udělal obrovský pugét růží. „Všem moc děkuji za přání,“ napsala čerstvá osmnáctka. 

Na oslavě nesměla chybět maminka Veronika Žilková, překvapivě na společné fotce ale nebyl její partner Josef Holomáč. Zato tam byl Agátin expartner a táta jejího syna Kryšpína, Mirek Dopita

Je pravda, že se Mirek rozvádí, proto má u nás nějaké věci a čas tráví u nás,“ přiznala konečně Hanychová. „Asi třikrát tu spal v pokoji našeho syna,“ dodala Agáta s tím, že s Kryšpínovým otcem zůstali po rozchodu přáteli a nic na tom nehodlá měnit.

Modelka má s hercem Jakubem Prachařem dceru Miu, ta na společné fotce chyběla. S Jaromírem Soukupem má pak ještě nejmladší dcerku Rozárku. I když nedávno na sociální síti napsala, že si její tatínek nepřeje, aby holčičku veřejně ukazovala, tak na společné fotce Rozárka byla. Neměla dokonce ani zakrytý obličej. 

Oslavy se zúčastnili i nevlastní bratři Korduly, Cyril Navrátil a Vincent Navrátil. Druhý z nich poprvé ukázal novou přítelkyni. Nechyběl ani Kordulin přítel Damián. 

Co je na celé věci zábavné? Až na bratry Navrátilovy mají všichni z rodiny jiná příjmení. Veronika Žilková a její dcera Agáta Hanychová s dětmi Kryšpínem Dopitou, Miou Prachařovou a Rozárkou Soukupovou. A oslavenkyně Kordula zase nese příjmení po svém otci Martinu Stropnickém

Fotogalerie
63 fotografií