Jako by se před čtvrt rokem žádná tragédie ani nestala... Po neshodách v manželství si totiž Tomáš Řehořek sáhl na život a manželka Petra ho našla doma oběšeného! Zhroutila se a ona i tři synové skončili v péči odborníků.

Podle svých slov se dlouho nemohla z manželova činu vzpamatovat. O to překvapivější je, v jak dobré náladě se nyní prochází ulicemi metropole ve společnosti jiného muže. Na první pohled po smutku ani památky, Petra odložila i smuteční černou, kterou obvykle u nás v případě smrti partnera vdovy nosily až rok po jeho smrti.

„Petra si vykračovala s atraktivním mužem po Václavském náměstí. Byli v dobré náladě, a občas se spolu dokonce i nahlas zasmáli,“ prozradil Blesku náhodný kolemjdoucí. 

Blesk tedy oslovil přímo Petru Řehořkovou. „Smutek zaháním prací a šla jsem s kolegou z marketingu na schůzku. Nikoho nového nemám ani nehledám. Každý truchlíme po svém,“ odpověděla na dotaz majitelka kliniky, jejíchž služeb využívají mnohé celebrity od Mahuleny Bočanové (56) přes Dádu Patrasovou (67) až třeba po Petra Jandu (81) a Milana Drobného (78).

Hlavně kvůli třem synům se prý snaží vrátit život co nejrychleji do normálu. I za cenu, že bude označována za veselou vdovu. „Jakákoli činnost, co mne rozptýlí, mne posiluje,“ napsala Petra ke své fotce na instagramu, kde je v bílých šatech.

Neřešil problémy

Tomáše Řehořka našla jeho žena oběšeného v pátek 30. června, když se spolu s dětmi vrátila do společného domu. Tomáš pravděpodobně neustál psychické problémy, jež měly spustit právě partnerská krize a jeho vleklé zdravotní potíže. „S manželem jsme řešili hlavně jeho zdravotní problémy, což nebylo s jeho přístupem vůbec jednoduché,“ odpověděla tehdy na dotaz Blesku Řehořková s tím, že manžel striktně odmítal jakoukoliv odbornou pomoc.

 

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Video
Video se připravuje ...

V Divoké Šárce došlo v pátek po osmé hodině ranní k tragédii. Muž nepřežil pád ze skály. (25. srpen 2023) Aktu.cz

Fotogalerie
37 fotografií