Módní návrhářka Beata Rajská představila novou kolekci plnou krásných šatů, odvážných kostýmů a klobouků vhodných na koňské dostihy třeba na nejbližší Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou. Přilákala tak řadu slavných osobností, které se modely nechají třeba inspirovat. Ovšem i pánové si přišli na své. 

Nejenže modelky byly mladičké a krásné, ale jedna z nich dokonce předvedla své poprsí pod průhledným svrškem. Šaty předváděla i dcera Ivy Kubelkové Natálka, kterou přišla podpořit celá rodina – táta Georg Jirásek i mladší sestra Karolína. U stolu tak zabrali pomalu tolik míst jako Hujerovi ze slavného filmu Marečku, podejte mi pero!

Přehlídku si nenechaly ujít ani zpěvačka Iva Frühlingová nebo moderátorka Televizních novin Kristýna Kloubková. Ta se po delší době objevila ve společnosti s partnerem Václavem Kunešem

Na nové elegantní modely, připomínající módu 30. let, se přišli podívat i manželé Pavel Šporcl s Bárou Kodetovou. A té to neskutečně seklo. V růžových těsných šatech se pochlubila štíhlou postavou. Z pohledu muže si přehlídku užil i herec Vojtěch Vodochodský. I když mnohdy měl oči jen pro svou přítelkyni, která modely předváděla.

Video
Video se připravuje ...

Beata Rajská o své přehlídce: Je to stres a spousta práce! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií