Sotva se Mariana Prachařová vrátila z měsíční dovolené na vysněném Bali, kde první týdny trávila se svou matkou Danou Batulkovou, přiznala, že jejich vztah hapruje. „Štve mě? Ano. Hádáme se? Ano. Lezeme si na nervy? Ano,“ prozradila dcera Davida Prachaře (64).

Lidé jim jejich úzký, přátelský a otevřený vztah často závidí, ale i mezi oblíbenou herečkou a její dcerou jsou určité neshody. „Často si poslední dobou nerozumíme, jsem na ní často nepříjemná, odsekává, a i když vím, že si to nezaslouží, nemůžu si pomoct. Ale myslím, že i to je znak toho, jak moc úzký vztah máme a kolik já si toho k ní můžu dovolit, protože vím, že máma to snese, že mě nezavrhne, i když na ní budu občas nepříjemná,“ vypsala se Mariana ze svých pocitů vůči své mamince.

Prostě pojďme si tu upřímně říct, že svoje rodiče nade všechno milujeme, ale v dospělosti s vlastní hlavou a názory a tím, že už nechceme, aby s námi jednali jako s malými dětmi (což často dělají a já asi jako máma samozřejmě nebudu jiná) je prostě občas těžký se pochopit. Ale rodiče tu pro nás vždycky budou. A já si to uvědomuju a jsem za to nesmírně vděčná. Za oba rodiče, co mám a který opravdu upřímně miluju, a na které vím, že se můžu v životě 100% spolehnout,“ dodala na závěr Prachařová. Chvilky s milovanými rodiči jsou vzácné, ale občas si od sebe odpočinout mnohdy prospěje oběma stranám.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií