Z Prahy nakonec odletěly s více než dvouhodinovým zpožděním do Istanbulu a svůj let na Bali pochopitelně nestihly. „Dneska mělo bejt už ahoj Bali, ale kvůli zpožděnýmu letu a neschopnosti letecký společnosti jsme přistáli v Istanbulu o půlnoci a vše vyřizovali až do 8 do rána. Nakonec nás převezli do hotelu a přebookovali let přes Doha a na Bali budeme o den později, než bylo plánovaný,“ vysvětlila Prachařová.

Jak se ale o pokaženém startu měsíční dovolené rozpovídala, víc ji daná situace rozčilovala. „Je fakt neskutečně vysilující takhle ráno, kdy jste už extrémně unavený a od odpoledne vám mění čas letu, až se nakonec zpozdí tak, že ten navazující nestihnete, řešit tohle celý a snažit se domáhat kompenzace. Já běžela zpocená k tomu odletu jak v Sám doma a stejně už nebyla šance. Gate closed. A to letiště tady v Istanbulu je tak sakra OBROVSKÝ, že než někam dojdete, je to nejmíň na půl hodiny. Že by si ta společnost třeba dala echo, že by na nás letadlo počkalo, jak se to vcelku běžně dělá? Nebo že by nám při východu z letadla letušky pomohly, poradily nebo by nás transfer odvezl rychle k našemu odletovýmu gateu? NE. Letušky na palubě nekomunikovaly, na letišti se o nás nikdo po příletu nepostaral a nikdo, kdo měl z našeho letu ten navazující, ho nestihl,“ svěřila se naštvaná dcera Dany Batulkové a Davida Prachaře.

Letecká společnost jim nakonec po 6 hodinách vyřizování, hádkách a ztracených nervech domluvila hotel a Mariana dostala naději, že se budou moct vysprchovat a trochu prospat. Jenže... „V hotelu pro nás neměli pokoje. Ani jeden a to nás tam odjelo nejmíň třicet. Takže jsme zas hodiny čekali, nikdo s náma nekomunikoval a nakonec nás odvezli na jinej hotel, kde se teda milostivě můžeme aspoň pár hodin natáhnout a nabrat síly. A to nemluvim o tom, kolik tu s náma bylo lidí s malejma dětma. To je potom peklo,“ postěžovala si Prachařová.

Společnost jim nakonec zamluvila let na dnešní den. Mariana s maminkou doufají, že už se na Bali dostanou v pořádku, ale v jednom mají jasno. „Turkish Airlines už nikdy! Hroznej přístup,“ uzavřela svůj příběh z nepovedené cesty na dovolenou.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií