80. narozeniny Micka Jaggera si nenechalo ujít mnoho světových celebrit, které se do Londýna slétly z nejrůznějších koutů světa. Nechyběla ani zpěvákova rodina, dcera Georgie May Jaggerová (31) byla naprosto okouzlující, dcera Leah (44), jejíž matkou je Jo Woodova, dorazila v šedých šatech, ale nechyběla ani Mickova dcera Jade (51) a jeho syn Lucas (24).

Nechyběli členové kapely Rolling Stones, ale objevil se i zpěvák Lenny Kravitz a herec Leonardo DiCaprio a právě tihle dva se postarali o pořádné překvapení, když oslavenci zazpívali legendární narozeninovou písničku „Happy Birthday“.

Mezi hosty se objevila někdejší americká modelka Jerry Hallová, která Mickovi v době jejich manželství stihla porodit hned čtyři děti. Podle informací Daily Mailu do klubu dorazil i syn monackého prince Alberta Alexandre Grimaldi, pozvat ho měl oslavencův syn Lucas. Večírku se zúčastnila i módní návrhářka Stella McCartenyová, které to v černých minišatech a punčochách neskutečně slušelo. A popřát přišel i Nikolai von Bismarck, který dorazil sám a podpořil tak fámy o jeho rozchodu s modelkou Kate Mossovou.

Mick Jagger si oslavu skvěle užil. Pochutnal si na čokoládovém dortu a tančil až do třetí hodiny ráno, kdy byl spatřen, jak odchází z klubu. Únavu na sobě přitom nedal ani trochu znát.

Video
Video se připravuje ...

Sexuální symbol a rebel Mick Jagger Videohub

Fotogalerie
32 fotografií