Mockrát děkuji za všechny vaše krásné komentáře a přání k narozeninám,“ napsal Mick, kterého potěšilo video od životního přítele a kolegy Keitha Richardse (79).

Budu rád, když si tohle budeme dlouho říkat. Všechno nejlepší, Micku. Dej mi vědět, jaké to je,“ pogratuloval od klavíru kytarista, který se s Mickem přátelí od střední školy a společně založili i Rolling Stones.

Čerstvý osmdesátník oslavil narozeniny v rodinném kruhu, kde nechyběla jeho ani snoubenka Melanie Hamricková (36). Velkou radost mu udělal doživotní box na kriketovém hřišti The Oval v jižním Londýně.

Video
Video se připravuje ...

 Videohub

Mick je obrovský fanoušek kriketu a vždy chtěl mít box na The Oval. Jeho rodina se o něj snažila roky, ale poptávka je obrovská a čekací listina dlouhá,“ řekl zdroj. „Dříve si půjčoval box od kamarádů, včetně Sira Tima Rice, ale teď má svůj vlastní.“

Prosklené boxy se skvělým výhledem na hrací plochu v Surrey County Cricket Clubu, se dost prodraží. Cena začíná na zhruba 6 000 liber (168 tisíc korun) na den. Částka zahrnuje i soukromý balkon s výhledem na hřiště, ale také nápoje a oběd a svačinu.

Zpěvák od osmi let hraje kriket a rád se na něj chodí dívat. Naposledy byl na utkání mezi Austrálií a Indií. O svých vlastních kriketových dovednostech řekl: „Byl jsem tak trochu všestranný. Rád jsem si hrál."

Jagger ve svých oslavách pokračoval večírkem v soukromém klubu v západním Londýně. Nechyběl na něm baskytarista z Rolling Stones Ronnie Wood s manželkou, Lenny Kravitz, nebo Leonardo DiCaprio. Dorazila i exmanželka Jerry Hallová.

Fotogalerie
52 fotografií