Co se týče dcer herce Davida Pachaře (64), všechny jsou dokonalými kopiemi svých maminek - zatímco syn Jakub (39) dělá čest svému příjmení a vypadá jako mladší verze známého herce Ilji Prachaře (†81), dcera Mariana podědila geny spíše od maminky, taktéž herečky Dany Batulkové (65). A dcery Rozálie (19) a Josefína (20), jejichž matkou je herečka Linda Rybová (47)? Ty se zase pyšní matčinýma hlubokýma, laníma očima i jejím křehkým půvabem.

Velice očividné to bylo na instagramu Mariany Prachařové, která nyní sdílela společný snímek s Rózou. „To si tak sedíte na schodech a čekáte na tátu - a najednou ségra, která dneska dala maturitu a zítra bude v Show Jana Krause,“ uvedla Mariana u selfíčka, na kterém se obě široce usmívají.

Rozálie Anežka Prachařová tak zdárně vystudovala střední uměleckou školu Eduso a kromě toho se věnuje i divadlu - stala se spoluautorkou divadelní hry Vina vína. Tu navíc zrežírovala a je i autorkou hudby. Není tedy pochyb, že je velice talentovaná... „Nemůžu bejt víc pyšná sestra,“ dodala i hrdá Mariana.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Vztek z doby, kdy David opustil Danu kvůli mladší Lindě, už tedy dávno ze všech vyprchal a Mariana na své nevlastní sourozence nedá dopustit. Kdykoliv je čas, rádi se potkávají, a dokonce společně podnikají i výlety do zahraničí. Koneckonců od té doby uplynulo už opravdu hodně vody... A přitom si ještě všichni určitě pamatujeme, jak Rybová opustila první díly Ordinace, aby se mohla starat o své dvě malé dcerky, z nichž je jedna teď úspěšnou maturantkou!

Fotogalerie
35 fotografií