Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Prvomájové líbačky hvězd! Křížková se záskokem za manžela a Týnuš odtajnila pracháče

/
  • Jak slavily české celebrity prvního máje?
    2. května 2022 ● 13:30

    Na neděli připadl první máj, lásky čas... a kdo nevyrazil pro políbení pod rozkvetlý strom, jako by nebyl. Podívejme se společně na ty nejzajímavější momentky, které v den lásky sdílela na sociální sítě naše celebritní smetánka.

  • 1.

    Jitka Schneiderová (49), herečka

    Herečka Jitka Schneiderová trochu podváděla. Vypomohla si černobílým snímkem z archivu, na němž pózuje po boku svého partnera. „U stromu nás nenajdete… Fotka starší / láska stejná. Držíme… MÁJ,“ napsala bývalá manželka herce Davida Švehlíka (50) k fotografii.

  • 2.

    Kristýna Třešňáková (26), youtuberka

    Popálená youtuberka, která si ve světě sociálních médií říká Týnuš Třešničková, využila této příležitosti, aby světu (nebo alespoň minimálně svým followerům) konečně ukázala svého nového přítele – jímž je movitý podnikatel Ital Davide Nebbia, jenž střídavě žije v Praze, ve Veroně a Miláně. Na první pohled je jasné, že bude o řadu let starší než Kristýna...

  • 3.

    Marika Šoposká (32), herečka

    Ne pro všechny byl první máj romantikou – a své o tom ví i herečka Marika Šoposká alias Bibi z Ordinace. „Tak třeba my se dneska celej den hádáme. Láska má mnoho podob. Čím dýl spolu jste, tím víc podob má. No a po dvanácti letech má těch podob teda požehnaně. Ale pořád je to láska. Určitě. Musí. Možná to není náhoda, že na 1. máje je i Svátek Práce. Protože láska je i práce. Nejsou to jen jahody se šlehačkou, ale někdy je to sbíječkou do betonu. I takový dny jsou. Tak jenom, nezanevřete na lásku, když zrovna není spoře oděná v krajčičkách,“ uvedla na Instagramu a sdílela něžný polibek se synkem.

  • 4.

    Lucie Křížková (37), moderátorka

    Moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková, která pod svým dívčím příjmením získala v roce 2003 korunku Miss České republiky, oslavila první máj sama. Její manžel, známý jachtař David Křížek (49), je totiž ve vězení... Svůj trest 3,5 roku „natvrdo“ dostal za podíl na tunelování Metropolitního družstva. Políbení pod stromem „na babiččině úchvatné zahradě“ se proto dočkala od syna Davídka (10).

  • 5.

    Lukáš Hejlík (42), herec

    Tak trochu jinak pojal první máj herec a autor Gastromapy Lukáš Hejlík. Společně se synem vyrazili na pánskou jízdu! „My jsme si s Vojtíkem ten První máj fakt užili. V Havlíčkových sadech bylo živo, desítky prezentačních stánků. Já pořád remcal, jak tohle a tamto. A nakonec jsme to prošli všechno a holky v růžovým mI nabarvily vlasy. Když vraceli jsme se za soumraku, už byla zima, tak jsem chlapcovi půjčil košili,“ popsal poetickým způsobem zážitky nabitý den představitel největšího proutníka v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

  • 6.

    Pavla Vitázková (43), herečka

    Romantiky se nedočkala ani herečka Pavla Vitázková. „Třešeň nic, pusa nic, olízal mě jen pes, Svátek práce slavím prací, ale i tak su ščastná. Ať vám láska kvete, ať už v jakékoli podobě,“ napsala na Instagram a sdílela selfíčko z divadelního zákulisí.

  • 7.

    Mariana Prachařová (28), influencerka

    „Byl pozdní večer, první Máj… a kde je ten chlap?“ ptala se pod rozkvetlým stromem mladá herečka, zpěvačka a především influencerka Mariana Prachařová, která je již nějakou dobu single. Nikterak těžkou hlavu si z toho ale nedělala. „Dnešek bych zakončila asi takto. V D Ě Č N Á. Š Ť A S T N Á. Jo a mějte se rádi. A i jindy než jenom na prvního Máje,“ uvedla totiž ve svém dalším příspěvku na sociální síti.

  • 8.

    Vendula Pizingerová (50), zakladatelka Kapky naděje

    „První máj. Před 40 lety jsem v průvodu mávala na Gustava Husáka. Ani jako dítě jsem nemyslela na budoucnost! Proč taky, všechno bylo tak nalajnované a samozřejmé! Dětská duše má v sobě svobodu…. A ta mne neopustila… Po letech můžu být, kde chci….. a když se ohlédnu, tak se musím dost pousmát. Je tady a teď! První máj! Lásky čas bez rozkvetlých třešní,“ uvedla na Instagramu Vendula Pizingerová, která si aktuálně užívá dovolené se svým o 16 let mladším manželem Josefem (34). Ten v době, kdy jeho manželka mávala v průvodu, ještě ani nebyl na světě...

  • 9.

    Lucie Borhyová (44), moderátorka

    Ale zpátky k romantice, k níž tento den vysloveně vybízí. Jedna z nejkrásnějších českých moderátorek, tedy Lucie Borhyová, sdílela rovnou několik fotek, na nichž si vychutnává prvomájové pusinky jak od partnera, tak i od dětí. „První máj, lásky čas… I naše Lolinka (pejsek) dostala hudlánka pod rozkvetlou třešní. Tak se hlavně všichni MILUJTE a LÍBEJTE každý den po celý rok, nejen kvůli tradici…“

  • 10.

    Jitka Čvančarová (44), herečka

    Herečka Jitka Čvančarová připomněla nejenom 1. květen, ale i večer předešlý, tedy 30. dubna, „Valpružinu noc“ či Beltain. „... kéž včera o filipojakubské noci všechno zlé, špatné a prohnilé shořelo očistným ohněm, a dnes kéž se každému, každému bez rozdílu, lépe dýchá... všem vám přeji tolik lásky, kolik jen unesete! Posílám políbení,“ napsala k působivému snímku. 

  • 11.

    Daniela Peštová (51), modelka

    „První máj se v Česku slaví jako ‚Den lásky‘, kdy se zamilované páry líbají pod rozkvetlým stromem. Tradice říká, že žena by měla být políbena pod rozkvetlou třešní, aby zůstala krásná po celý rok,“ vysvětlila v angličtině svým zahraničním fanouškům Daniela Peštová, manželka zpěváka Pavola Habery (60). „Tak snad se té pusy dnes dočkám!“ dodala v češtině.

  • 12.

    Iva Kubelková (44), moderátorka

    Tolik krásy najednou ještě rozkvetlá třešeň nezažila. Polibek nemusí dostat žena jen od muže, důležité je, že je zkrátka políbena. Slavná maminka Iva Kubelková tak dostala pořádně sladké políbení na tváře od dcer Karolíny (13) a Natálie (17).

  • 13.

    Denisa Pfauserová (31), herečka

    Rozmazlená princeznička z pohádky Řachanda Pfauserová využila první květnový den, aby svým fanouškům na sociálních sítích oficiálně představila nového partnera Martina. „Neuschnu,“ napsala zamilovaná herečka, která se půl roku od svatby rozešla s manželem, našla znovu lásku a před sebou má první rozvodové stání.

  • 14.

    Immanuel Adenubi (23), moderátor

    Exotický vzhled moderátora primáckého pořadu Showtime je pro ženy velkým lákadlem. Navíc je Immanuel velmi pohledný, a když se usměje, ženy mu leží u nohou. Na nedělním dnu plném lásky, který pořádala televize Prima, tak byl sympatický mladík na roztrhání.

  • 15.

    Monika Leová (30), modelka

    Prvními, kteří se vrhli pod rozkvetlou větev, byla rozhodně Monika Leová s manželem Martinem Košínem (36). S partnerem vyrazila na sobotní společenskou akci, která se ale protáhla do nedělního rána. Sympatická dvojice toho ihned využila a pod větvičkou si dala jednu štípanou. 

     

  • 16.

    ...a další

    Na další vyznání lásky a selfíčka plná citů i rozkvetlých stromů se můžete podívat do naší galerie. Možná vás překvapí, kdo všechno drží tento pěkný zvyk...

     

    VIDEO: 1. máj SPECIÁL: Český Belmondo Martin Kraus máj nesnáší!

    Video
    Video se připravuje ...

    1. máj SPECIÁL: Český Belmondo Martin Kraus máj nesnáší! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    47 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy