Její hladem zesláblý organismus řekl dost! Z této soutěže odešla ve vlastním zájmu na doporučení lékařů. Nebyla tedy vyhozena kmenovou radou, jak bývá v soutěži zvykem. „Nejsem člověk, co věci vzdává, ale to, co jsem si tam prožila, bylo fakt peklo! Tělo mi vypovědělo službu,“ svěřila se Blesku Ornella. „Bylo to něco jako halucinace, stav, kdy je člověk jako opilý a do toho se prostě motá. V tomto stavu jsem musela setrvat až do rána, kdy se o mě starali ostatní, protože v Dominikánské republice je zakázáno plout lodí v noci po moři,“ popsala děsivý zážitek Ornella ve studiu Blesku, kam dorazila už ve výborné kondici.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová po konci v Survivoru: Zpověď o dnech na ostrově? David Turek, Daniel Kristl

Před návratem ale strávila několik dnů v nemocnici, až tam se rozhodla ze soutěže odejít. „Zdraví máme jenom jedno, proto jsem na vlastní žádost své účinkování v Survivoru ukončila,“ vyprávěla, šťastná, že je doma u svých dětí, manžela Pepy i o pár kil lehčí.

Tulila se s chlapci

Dnes už bývalá účastnice Survivoru ve Studiu Blesku prozradila, jak zvládala nečekanou zimu, když jim po nocích pršelo a všichni byli promoklí na kost. „Tulili jsme se tělo na tělo s Martinem Carevem a Sebastiánem,“ přiznala Ornella s tím, že nic jiného jim nezbývalo a vše probíhalo ve vší počestnosti. 

Velkou zpověď Ornelly Koktové čtěte už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Odchod Ornelly TV Nova

Fotogalerie
61 fotografií