Členové týmů Titánů a Lovců jsou na ostrově v Dominikánské republice už skoro dva týdny a na soutěžící až bolestně dolehl stesk po domově. Nečekané to bylo zejména u hasiče Filipa (24), jenž se po celou dobu tvářil velmi suverénně a cílevědomě. Doma má však partnerku a malého synka. Kvůli nedořešeným rodinným záležitostem zatoužila po domově i hvězda Love Islandu Rachel (22). Ta ale pláče často, takže žádné velké překvapení.

Drama se řešilo i mimo hru - Nikola (31) se svěřila Janě (52) se svým těžkým osudem, při požáru jí zemřela mladší sestra a babička. Hlavně ale šlo o souboje - tedy o ten hlavní, o kmenovou imunitu, a pak o imunitu individuální. Ještě předtím se ale ke svým spolusoutěžícím dostavila Ornella Koktová (31), která minulý díl odjela z ostrova kvůli náhlému kolapsu. „Stalo se to, že už delší dobu mi nebylo dobře. V noci se mi udělalo tak zle, že jsem 'spadla' do bezvědomí,“ prozradí.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Odchod Ornelly TV Nova

Během pobytu v nemocnici si to všechno nechala projít hlavou. „Moje cesta je u konce. Nevidím jinou cestu. Furt to není dobrý, a přece jenom jsem máma, mám děti, a nemůžu... Už to není o tom, že jsem sama a můžu jet na tu hranu... i když mě to hrozně mrzí. Vím, že v tuhle chvíli bych nebyla fyzickým přínosem pro kmen,“ chrlila ze sebe mírně zmateně a při loučení nešetřila slzami. A stejně tak i ostatní členové kmenu Titánů, s nimiž si i za ty dva týdny vytvořila pouto. „A buďte na sebe hodní, je to jen hra,“ zdůraznila na závěr.

Možná i žal z odchodu Ornelly dodal Titánům sílu a imunitu vyhráli - a pak zpívali za doprovodu kyselých obličejů Lovců nejenom vítěznou písničku, ale i písničku imunitní. Individuální ochranu získali Filip a modelka Veronika (23). Během rady pak Lovci vyhlasovali Rachel - a došlo k šokujícímu momentu, kdy Filip předal svou imunitu youtuberovi Tomášovi (39), aby ho ochránil. Do duelu - tentokrát pro tři - byl ale jedním z nominovaných, společně s hoteliérem Jackem (45). Rachel nijak o své vítězství nebojovala a tak opustila soutěž jako třetí vyřazená.

Fotogalerie
38 fotografií