Čtvrtý díl byl až nečekaný. To, že souboj o imunitu opět prohráli Titáni, to nejspíš nikoho nešokovalo. Překvapivá byla však kmenová rada, kdy tým vyhlasoval modelku Denisu Dvořákovou (34), a youtuberka Yenifer (22) s ní podle „srdce“ (a podle jejích spoluhráčů podle taktiky „kam vítr, tam plášť“) poslala do duelu barmanku Kateřinu (30). Ta nečekaně prohrála, přestože jinak při soutěžích vynikala šikovností, rychlostí i silou. Kmen tak přišel o velkou posilu a dost možná se zbytečně oslabil.

I v úvodu páté epizody Radek (39) říká, že ho odchod Kateřiny mrzí a že Denisa měla jít do duelu s někým, kdo by rád odešel, což rozčiluje především Ornellu Koktovou (31). Právě ji má totiž Radek na mysli. Však i Martin Mikyska (30) alias Mikýř se nechává slyšet, že Ornella vysílá protichůdné signály: na jedné straně prakticky od prvního dne fňuká, že už nechce dál pokračovat, ale zároveň tvrdí, že chce hrát dál. Což je matoucí. A Denisa svěřuje, že nominace pro ni byla kudlou do zad a se slzami v očích říká, že je pro ni těžké lidem znovu věřit.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Ornella si stěžuje na Radka TV Nova

Kmeny absolvují dva souboje o odměnu, z nichž jedna vyústí v nečekané kmenové „drama“. Všechny čeká také návrat do kempů, které museli kvůli tropické bouři velmi narychlo a uprostřed noci opustit. Soutěžící se také pouští do hledání symbolů skryté imunity, který letos budou muset skládat ze dvou dílků. A jak již víme, v každém týmu je jeden hráč, co už půlku imunity vlastní. Například u Titánů je to Samuel Krištofič (34) známý jako Pirát.

Mdloby a utržený sval

Následující den se Ornella svěřuje, že jí předchozí noc nebylo vůbec dobře a údajně měla dokonce na chvíli omdlít. To zní velmi vážně, opouští proto svůj kmen kvůli kontrole u lékaře. Zranění je i u druhého týmu – hotelový manažer Jack (45) se po druhé soutěži nechá slyšet, že má „utržený“ sval, ale později vyjde najevo, že chtěl spíše říci „namožený“. Ostatní to ale považují za výmluvu a s Jackem jim dochází trpělivost...

Fotogalerie
90 fotografií