Slaměný vdovec se musel doma potýkat s nemocnými dětmi i s domácností jako takovou. Ornellina velká kamarádka Agáta Hanychová (38) jim navařila svíčkovou, aby netrpěli hlady. „Je tady uklizeno. Vůbec nechápu, jak to zvládáš...“ skládala Agáta komplimenty Koktovi v živém vysílání na instagramu.

Ornella tady fakt není, to jsem vám chtěla říct,“ zdůrazňovala okatě, aby všechny uklidnila, že údajná svědectví z letiště, kde měli svědci Ornellu spatřit, jak se vrací domů, jsou lichá. „Oni ji schovávají někde na nějakým hotelu,“ doplnil k tomu velice nečekaně sám Kokta.

To Agátu zarazilo a po chvíli významného ticha se s širokým úsměvem zeptala, co to znamená, zda už Ornella opravdu dosoutěžila. „Nevím... Ona tam někde je, ale schovává se,“ ošíval se Kokta o naznačoval, že jeho žena může být ukryta taky v hotelu v Dominikánské republice, kde se Survivor natáčí.

Bylo ale zjevné, že neví, jak z této ošemetné situace vybruslit. Pak už se k tomu nijak nevracel. Blesk se obrátil přímo na televizi Nova. „Ornella jako první z Survivora nevypadne,“ ujistil PR manažer Daniel Maršalík. Účastníci soutěže pobývají na ostrově zhruba od poloviny února.

 

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií