Myslíte si, že vás Ornella Koktová nemá za ta léta, co je aktivní v mediálním světě, čím překvapit? Pak jste možná na omylu. Jeden z posledních snímků, s nimiž se pochlubila na sociální síti, je totiž dechberoucí. Na momentce, co ji zachycuje zamyšlenou, hraje prim její obří dekolt, ze kterého se jí bez přehánění derou obří ňadra, pročež látka zakrývá skutečně jen to nejnutnější.

Manželka zkrachovalého podnikatele Josefa Kokty, která před časem zkrátila své dlouhé tmavé vlasy na svěží mikádo, k záběru v modrých šatech jako z pohádky připsala škodolibou poznámku: „Doufám, že se kocháte.“ A opentlila ji hashtagem „pravý od Pána Boha“ v narážce na fakt, že na rozdíl od mnoha jiných slavných dam si k takovému dekoltu nemusela vypomáhat plastickými operacemi.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech, kde se vyhrotil vztah s Pepou. Markéta Reinischová

Pohled do jejího naditého výstřihu byl náramně příjemný — alespoň tedy pro Ornelliny mužské fanoušky. Pro ty ženy, které by jí takovou výbavu hrudníku mohly přece jenom závidět, doplnila brunetka, co se před lety proslavila svým vztahem (a nemanželským dítkem) s tehdy ženatým Koktou, nenápadnou poznámku: „Nezáviď, bolí z nich záda.“ Jak je vidět, všechno má zkrátka své pro a proti...

Fotogalerie
51 fotografií