Nejstarší syn Ornelly a Josefa Koktových Quentin miluje vážnou hudbu už od mala. Svou mámu tak pravidelně každý rok doprovází na tradiční Adventní koncert v Národním divadle – a výjimku neudělal ani letos. 

Společně usedli v lóži, odkud měli krásný výhled na jeviště, ale na druhou stranu každý dobře viděl také je. Outfity proto nepodcenili. Zatímco malý džentlmen vsadil na osvědčenou černou klasiku s elegantní šálou, máma Ornella zvolila extravaganci. Vynesla asymetrické černé šaty s kožešinkou, korzetem a tak hlubokým dekoltem, až přítomným oči přecházely. 

Podobné modely už má Ornella dobře »zmáknuté«. Aby její poprsí vypadalo co nejlépe, i když zrovna nemůže mít podprsenku, používá lepící pásky na tělo! „Měla jsem strach jít s kůží na trh… ale tohle je prostě srdcovka, která může ženám změnit život ve smyslu zvýšení sebevědomí a sebejistoty,“ prozradila před časem. A jak vidno, fígl funguje.

Vedle krásného hudebního zážitku si dvojice dopřála i trochu zábavy. V místní kavárně společně natočili video na píseň Jiřího Korna a Viléma Čoka Karel nese asi čaj z roku 1986. 

„Ein Zwei Drei, Karel nese asi čaj. Tak otoč stránku a dál se uč. Un Deux Trois, jeje jeje - jazyková škola. Všechna ta slůvka si do hlavy vtluč!“ zpíval Jiří Korn a Ornella s Quentinem mezitím vtipně pózovali s čajem či předváděli různé grimasy. Jak Ornella prozradila, zábavnou píseň má ráda už od dětství.

Některé lidi zarazilo, že Quentin na videu pije šampaňské. „Byl to nealko sekt, ale parádu udělal jak to moje šampáňo,“ prozradila podnikatelka.

„Dneska máme s Quentínkem svůj den… a již tradičně jsme spolu šli na Adventní koncert v Národním divadle. Bylo to nádherný,“ rozplývala se později podnikatelka na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Detaily mýtného v Praze. Válka rodin kvůli nahotě Krainové. A pohřeb Prigožina Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
35 fotografií