Každý rok se očekává, v čem Verešová odstartuje lyžařskou sezónu. Letos to ale nebylo oblečení ve zlaté nebo stříbrné barvě, ale vsadila na černou. 

 

„Řekla jsem si, že budu elegantní a vybrala si kombinaci v černé a bílé. Už mám taky nějaký věk,“ řekla Blesku Andrea. I když na první pohled na sebe nestrhávala pozornost, tak stejně její zimní komplet vyšel na 80 tisíc korun! 

Za bezmála sto tisíc korun měla jen kožich ze sobola Dominika Myslivcová. Ta s přítelem Zdeňkem a jejich tříměsíčním synem Derianem přijela do horského střediska už v pátek.

Video
Video se připravuje ...

Zahájení Špindlu ve znamení luxusu: Verešovou z trůnu sesadila Myslivcová!  

„Chodíme na procházky a odpočíváme. Tedy já s malým, přítel obráží bary a s kamarády paří do rána. Ten to tady vezme za nás za oba,“ svěřila se se smíchem blondýnka, která chlapce vyvezla v luxusním kočárku a oblékla ho do kombinézy své oblíbené značky Fendi. Sama od ní měla zimní boty. „Jako co si budeme... Špindl je prý hlavně o outfitech,“ provokuje Dominika, která chtěla přítele zatáhnout do prodejny s luxusním značkovým oblečením, ale nepovedlo se jí to, a tak se musela spolehnout na to, co si přivezla. 

V overalu na tělo se zvířecím motivem připomínala zebru zpěvačka Kateřina Mátlová (44), která do Špindlu přijela z dcerou Karolínkou a chůvou. Ani její kombinéza nebyla za pár kaček, podle oficiální stránky značky Bogner vyjde na 50 tisíc korun! 

15 let staré boty vynesla modelka Hana Svobodová (35). Ale doladila je svetrem a bundou od Dioru. Víc než oblečení každého zajímal muž po jejím boku, za kterého se letos vdala. „To je Fabio. Je nerad středem pozornosti, ale sem mě doprovodil rád, protože jsem tady po dlouhé době,“ usmívala se Hanka, která vede kliniku zaměřující se na výživu, jejímž majitelem je její manžel. 

Víkend na horách si užily holky Iveta Vítová s dcerou Anetkou. „Udělaly jsme si dámskou jízdu. Přes den lyžujeme a večer se chodíme prohřát do spa v hotelu Horal, kde bydlíme. Syn je u mých rodičů, kde se má dobře. Byl trochu nastydlý, tak jsem ho nechtěla brát na hory,“ pochlubila se moderátorka Novy, která svádí rozvodovou bitvu s manželem Jaroslavem. 

Fotogalerie
68 fotografií