Novopečení rodiče byli z převozu svého chlapečka Deriana domů z porodnice natolik v euforii, že úplně zapomněli na pravidla bezpečnosti. Stačila chvilka nepozornosti a Dominika Myslivcová mohla svého synka jen pár dní po porodu ohrozit na zdraví. 

Deriana totiž položili do autosedačky, takzvaného vajíčka, a umístili ho na zadní sedadlo. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby vajíčko neleželo ve směru jízdy, ale hlavně nepřipoutané! 

Chápu, že se tady paní Dominika stala poprvé maminkou, má hezkýho synka. Příště prosím už vajíčko vždy připoutat, je to pro bezpečnost toho malého štěstíčka,“ reagovala na fotografii nepřipoutaného vajíčka jistá žena.

Škoda té nekvalitní autosedačky, která je špatně daná. Má být v protisměru. Ale hlavně že oblečení musí mít značkové a na kvalitní autosedačku už asi došly peníze,“ rýpla si do Dominiky další žena.

Ahoj, sedačka musí být v protisměru a madlo vypadá, že by mělo být níž, ne v pozici pro nošení,“ vysvětlila Myslivcové další její sledující. Tak snad si influencerka nechala poradit a autosedačku správně upravila. 

Každopádně její partner Zdeněk jí nachystal obrovské překvapení už při příchodu domů. Nejen že ji už v porodnici překvapil obřím pugétem rudých růží, ale svůj terénní vůz ověsil modrými balonky. A to nebylo zdaleka vše. 

Jen co Myslivcová otevřela dveře domu, přivítal ji pejsek ověšený modrými balonky kolem krku. Ale největší překvapení ji čekalo v dětském pokojíčku. Ten byl totiž celý od stropu až po zem zaplněný modrými balonky a na zemi stál velký světelný nápis BOY, tedy chlapec. Dominice se draly slzy štěstí a dojetí do očí, jen škoda, že takovou uvítací parádu malý synek ještě rozhodně nevnímá. 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
98 fotografií