Dominika Myslivcová v neděli večer uložila svého ani ne dvouměsíčního chlapečka Deriana do postýlky jako každý den. Jenže najednou jí začal pípat monitor chůvičky a především se ozvala takzvaná Owlet ponožka, která sleduje hladinu kyslíku spícího miminka. 

„Z ničeho nic začal řvát radar, že má blbé hodnoty a kyslík pod 80%. A ne, nelapal po dechu. Málem jsem vyletěla z kůže, ten odporný pocit už prosím nechci nikdy zažít. Začala jsem samozřejmě panikařit a tím, že jsem nachlazená, mám kašel, ztratila jsem hlas, tak jsem si už představovala všechno možné, jestli nemá covid, nebo laryngitidu, nebo bůhví co ještě,“ svěřila se Myslivcová na sociální síti. 

Na nic nečekala a malého synka odvezla k lékaři. „Jela jsem do nemocnice a tam ho vyšetřili a raději si nás tam nechali přes noc na pozorování. Krom rýmy je malý v pořádku, naštěstí. Řekli mi, že se může stát, že to ten monitor blbě vyhodnotí a udělá falešný poplach. Málem jsem se z toho  sesypala. Už se mu to normálně bojím na tu nohu dát,“ přiznala Dominika s tím, že se jí to stalo poprvé od chvíle, co monitor používá. Dnes ráno si spokojené miminko odvezla zase domů a je šťastná, že je Derian v pořádku. 

 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií