Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

První večer StarDance provázely přešlapy: Zářez Pavlovičové a výmluvy ČT na záhady! Ale kostýmy byly fakt sexy…

/
  • StarDance: Iva Kubelková a Martin Prágr
    16. října 2023 ● 13:07

    Po delší odmlce je to zase tady! StarDance již velkolepě zahájila další sezonu, jenže ne všechno se podařilo tak, jak mělo. Co všechno se první večer odehrálo a co se nepovedlo?

  • 1.

    Tohle se nepovedlo

    První večer a hned první vážná závada, kterou museli v zákulisí narychlo hasit. Zahajovací kolo nebylo ještě ani v půlce a divákům u televize se pokazil zvuk. Takže to chvilku vypadalo, že se StarDance nevysílá z pražského Výstaviště, ale odněkud z ponorky.

     

    „Ten zvuk je katastrofa… A že to nejsou schopní třeba 5 minut opravit, nechápu,“ neudržel se jeden z naštvaných diváků. „Režisér je tam poprvé sám za sebe, dřív byl pomocný. Tak se učí, ale málem jsem celou televizi rozladila. Asi se omylem opřel o nějaký čudl,“ rýpnul si další.

     

    ČT bohužel dosud nezjistila, co se přesně stalo. „Budeme zjišťovat, co bylo příčinou. Nemůžeme jednoznačně říct, že byla vina na naší straně nebo někde na trase z přenosového vozu k divákům,“ uvedla kreativní producentka Lucie Kapounová.

    A Viktor Průša ji doplnil z technického hlediska: „Máme potvrzeno, že z přenosového vozu odsud to vychází v pořádku, takže ta závada je někde mezi tímhle místem a koncovým divákem, takže kdekoliv. Děláme všechno pro to, aby se technické problémy odstranily.“

  • 2.

    Diskvalifikovaná Darija

    Omylem ČT byl pokažený zvuk, bohužel to nebylo to jediné. Při rekapitulaci všech soutěžních dvojic se u záznamu tance Dominika Vodičky (26) s herečkou Darijou Pavlovičovou (21) objevilo chybné jméno i tvar esemesky, kam jim diváci mohou posílat hlasy.

     

    „Zlatíčka, nejmenujeme se Richard a Dominika. Jsme Darija a Dominik a jsme SD 1. Děkujeme za zprávy,“ napravoval to hned po přenosu zaražený tanečník na Instagramu.

     

    Aby té smůly nebylo málo – porotce Zdeněk Chlopčík (66) si spletl hereččin věk a při hodnocení prohlásil, že je jí 17!

  • 3.

    Parádní start

    Taneční klání patří k událostem televizního podzimu a ČT na něm chce nahnat pochopitelně co největší sledovanost. Už vzhledem k ceně celého projektu, jehož licenci si kupuje (a má zajištěnou pro další dvě řady) u britské BBC.

     

    A zaujmout diváky se StarDance dlouhodobě daří. Minulou řadu sledovalo v průměru 1 477 550 diváků, a podobně na tom byl i sobotní úvod 12. řady - dívalo se 1 472 000 diváků.

     

    Nejvíce to pocítil krimi seriál Primy Zákony vlka 2, který před týdnem vévodil sledovanosti s 772 000 diváky, předevčírem se ovšem pakoval na stříbrnou pozici s 566 000 diváky.

  • 4.

    Útěk a návrat Chýlkové

    Těžko uvěřit, že téhle dámě bylo už šedesát! Ivana Chýlková vypadala v šatech se spadlými rameny fantasticky a bylo vidět, že si tanec s bývalým porotcem Honzou Tománkem (52) užívá.

     

    Ostatně sama se nechala slyšet, že už tréninky považuje za jedno s nejšťastnějších období v životě. Bezprostřední euforii po zdárném dokončení prvního kola si s kamarády vychutnat ale moc nemohla. Hned, jak se rozsvítilo v sále, odešla do šaten.

     

    „Pan Kraus byl trošku nervózní a chtěl jít. Řekl Ivaně, že na ní nechce čekat, a už vůbec ne venku,“ prozradil zdroj blízký Blesku. Přesto herečka kolegy nenechala ve štychu a později se na večírku v nedaleké restauraci asi na hodinu objevila.

  • 5.

    Nejvíc šaty v historii

    Taneční klání bylo vždycky o nádherných kostýmech, se změnou návrháře se ale výrazně přitvrdilo. Alespoň co se odhalování týče!

     

    Dvanáctou řadu tak můžeme prohlásit zatím za nejvíc sexy řadu v historii. Tanečnice Dominika Rošková (32) si oblékla jen krátkou sukýnku a rudý topík pod prsa, Ivě Kubelkové odvážný kostým zvýraznil vnady a dlouhé nohy, tanečnice Adriana Mašková (25) zas vystavila tělo na odiv v průsvitných šatech.

     

    „Když jsem říkala, že bych chtěla takový střih, tak jsem si pak říkala, že na jive to asi nebyl úplně dobrý nápad, ale cítím se v nich skvěle. Krásně to vyšlo, všechno bylo na svém místě,“ svěřila se Blesku.

     

    A autor šatů, výtvarník Roman Šolc, trochu potrápil i zpěvačku Terezu Maškovou (27) – byť nemá ráda krátké sukně odhalující vše, hned první večer oblékla růžový mini kostým, který neodhaloval jen nohy. „Cítím se v tom ale dobře,“ řekla Blesku. Aby také ne, když vypadala fantasticky.

  • 6.

    VIDEO

    Video
    Video se připravuje ...

    Tereza Mašková StarDance Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

     

    Fotogalerie
    87 fotografií

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy