Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dozvuky prvního večera StarDance: Hvězdy prozradily, co se dělo v zákulisí!

/
  • Také letošní parta si skvěle sedla.
    15. října 2023 ● 16:26

    Dvanáctá řada StarDance má svůj první večer za sebou a všichni soutěžící jsou plní dojmů. Na sociálních sítích prozradili, jak jsou spokojení se svými výkony, i co se dělo v zákulisí! 

  • 1.

    Sladké zákulisí

    Na místě se všechny taneční páry jako obvykle sešly už v sobotu ráno, ačkoli před diváky se tancovalo už večer. Aby jim hodiny posledního zkoušení a nervozity lépe ubíhaly, přivezl s sebou cukrář Maršálek hned tři pekáče napečených sladkých dobrot! Svůj štrůdl přivezla i moderátorka Iva Kubelková. Letos se asi moc hubnout nebude...

  • 2.

    Hrdé dcery Kubelkové

    Kromě skvělého štrůdlu se Iva Kubelková předvedla i fantastickým výkonem na parketu. Mezi ty, co obdrželi nejvíce bodů, sice nepatřila, kritiky byly ale více než dobré. A to ne jen od poroty! Iviny dcery Natálie a Karolína by na mámu nemohly být pyšnější. 

  • 3.

    Nervózní Návorková

    Taneční partnerka herce Marka Adamczyka Lenka Nora Návorková letos sice v soutěži tančí už po třetí, nervozita ji ale stále neopustila. Adamczyk se na sítích pochlubil vtipným výrazem, který se na Lenčině tváři objevil krátce před přenosem. 

  • 4.

    Správná parta

    „Jsme parta správná,“ pochvalovala si na sítích Iva Kubelková. „Všechny nás spojil tento krásný projekt, radost z tance a taky dřina, která s tím souvisí. Jsme spolu rádi a budeme moc rádi, když budete rádi i vy s námi,“ napsala na adresu svých spolusoutěžících. 

  • 5.

    Šikovní sportovci

    V letošním ročníku proti sobě stojí hned dva sportovci, které podporuje společnost Red Bull – snowboardistka Eva Adamczyková a kajakář Vavřinec Hradilek. Oba už v prvním kole dokázali, že jsou pro ostatní tvrdá konkurence a od poroty si vysloužili jedno z nejlepších ohodnocení. 

  • 6.

    Dojatý Prágr

    Martin Prágr se v sobotu ohlédl za celou dobou, kterou spolu s Ivou Kubelkovou už od 1. srpna strávili. Nakonec se zdá, že si sedli na výbornou! V minuloti tančil už s biatlonistkou a moderátorkou Gabrielou Soukalovou nebo s herečkou Simonou Babčákovou

     

  • 7.

    Maršálek vzpomínal na rodiče

    „Dneska je zvláštní den. Celý den prší, takže nám zahrada poděkuje. Ten den má pro mě velmi zvláštní atmosféru, novou. Ráno jsem si vzpomněl na své rodiče, které už nemám, tak pokud je máte, tak jim řekněte, že je máte rádi. A já mám rád Adrianu. A tímto jí moc děkuju,“ svěřil se na sítích Pepa Maršálek. Od své tanečnice se na krok nehnul, dokonce ani během přípravy make-upu. 

  • 8.

    Překvapený Vodička

    „Tak jsem dokoukal přenos a hustý, dobrý, to jsem vůbec nečekal! Dali jsme to dobře,“ pochvaloval si Dominik Vodička, který tančí s Darijou Pavlovičovou. Bohužel, během přenosu je potkala malá chyba – namísto jejich jmen a označení SD1 se na obrazovce objevilo Richard Krajčo a Dominika Rošková jako SD10. 

  • 9.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do naší galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    29 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

santikxauz: Potřebovali by tvrdou práci,aby neměli čas náladu na tanečky.

(17. 10. 2023 15:49)

jarulkaa: A co je na ní tak nádherného?

(16. 10. 2023 05:59)

padrino: Na místě se všechny taneční páry jako obvykle sešly už v sobotu ráno, ačkoli před diváky se tancovalo už večer.

Co je to za blábol?

(16. 10. 2023 03:18)

cervena_sedma: Pod.sta.ta.... pod.st­a.ta­....po­d.st­a.ta

(15. 10. 2023 17:37)

cervena_sedma: Pods*** je sprosté slovo?

(15. 10. 2023 17:36)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy