Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

První večer StarDance: »Vystretá« Kubelková, »terorista« Maršálek a spousta novinek!

/
  • Kdo překvapil o prvním večeru?
    14. října 2023 ● 22:20

    Dvanáctá řada StarDance v sobotu večer konečně odstartovala! Deset tanečních párů má za sebou první soutěžní večer a poprvé ukázaly, co se v nich skrývá. Co všechno je letos jinak, kdo okouzlil a kdo se moc nepředvedl?

     

  • 1.

    Jen 3 porotci

    Letošní téma je jasné: vesmír a hvězdy. Vidět to bylo už hned první večer, kdy páry společně předvedly předtančení v lesklých oblečcích jako z jiné planety.

     

    Letošní páry se utvořily 1. srpna a od té doby poctivě trénují. První večer zatím nikdo nevypadl, a tak byla atmosféra trochu volnější. I tak ale byly výkony všech účastníků ostře sledované... Napověděly totiž, jak si možná povedou i ve zbytku soutěže. Během následujících týdnů se toho ale samozřejmě může ještě hodně změnit... 

    Poprvé v historii soutěže nejsou v křesle porotců čtyři osobnosti, ale jenom tři. Přiznejme si, je to prostě levnější. A taky nechají menší uhlíkovou stopu,“ vysvětloval žertem Marek Eben. 

     

    „Můžete se těšit na veselého strejdu Geňu, přísného strejdu Zdeňka a vystretou tetu Táňu,“ představil Eben porotce Richarda Genzera, Zdeňka Chlopčíka a Tatianu Drexler. Jan Tománek, jenž byl v porotě v minulých letech, letos tančí po boku Ivany Chýlkové. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Chýlková a Tománek o zkouškách StarDance: S peklem jsem počítala! 

  • 2.

    Letošní poprvé

    V soutěži zatím proti sobě nikdy nestál manželský pár, nikdy v ní netančila snowboardistka, kajakář (jen kajakářka Štěpánka Hilgertová) ani cukrář. „To je v zákulisí dost znát,“ prohlásila na adresu Pepy Maršálka Tereza Kostková. Ten totiž spolusoutěžící tak dobře zásobí výsledky svého umění, až mu Marek Eben začal přezdívat „kalorický terorista“. 

  • 3.

    Nejmladší herečka

    Jednadvacetiletá Darija Pavlovičová je v soutěži historickým benjamínkem. Je totiž vůbec nejmladší herečkou, která se v ní kdy postavila na parket! Něžná Darija vypadá navíc snad ještě mladší... Když Zdeněk Chlopčík hodnotil její výkon, přeřekl se a zařadil ji teprve na střední školu. „Na to, že vám je jen 17, tak bude do budoucna potřeba daleko víc energie, to musí lítat,“ vyčetl jí. 

    Darija tančila jako úplně první. Oslnila v sexy kostýmu s nadkolenkami a spolu s Dominikem Vodičkou zatančili svižnou čaču stylizovanou podle seriálu Wednesday„Tahle píseň frčí mezi mladými,“ povšiml si Marek Eben. Před rokem byl seriál Wednesday, tak to byl takový trend,“ vysvětlila mladá herečka. 

     

    S Vodičkou jim to dobře klapalo. „Drobná, malá, to budou zvedačky,“ pochvaloval si tanečník před tancem. A skutečně – nakonec se Darija v jeho rukách opravdu trochu „proletěla“. Genzer ještě vypíchl, že hrála v pohádce Léčivá voda a tančí zrovna s Vodičkou... Jak Darija prozradila, ze vtipné náhody si v zákulisí dělá legraci i tanečník sám! 

  • 4.

    Chýlková zazářila

    Herečka Ivana Chýlková naprosto zazářila. Porotci chválili jak technický výkon, tak i emocionální stránku tance. S Tománkem si střihla elegantní waltz. Už předem přitom říkala, že právě na waltz a valčík se vůbec netěší, protože jí přijde pro diváky nudný. Nakonec jí sedl výborně a na parketě dokonce vůbec poprvé přistál pugét květin. „Honzo, klobouk dolů,“ ocenil Tománka Chlopčík. Z publika Chýlkovou podporoval manžel Jan Kraus (70). 

  • 5.

    Sladký Maršálek

    „Kalorický terorista“ cukrář Maršálek si všechny získal vedle své pozitivní energie i svým sladkým uměním. Ačkoli totiž večer před přenosem končili s Adrianou Maškovou se zkoušením až večer, v devět ráno už měl pro všechny napečeno a nachystáno. Na plac přivezl tři velké pekáče s dobrotami! „Dělat druhým radost mě strašně uklidňuje,“ svěřil se. 

     

    „Já rád peču, když mi příště přinesete nějaký recept, já přidám jeden bod navíc,“ zkoušel to Chlopčík a Adriana Mašková se hned chytla. „Tak jich přines víc,“ radila Maršálkovi. Je pravda, že body navíc by se páru hodily, hodnocení totiž nebylo nic moc. I když porota chválila, že to s Maršálkem správně „šije“, po technické stránce má ještě co zlepšovat! 

  • 6.

    »Vystretá« Kubelková

    Okouzlující Iva Kubelková si s Martinem Prágrem za svou čaču vysloužila jedno z nejvyšších bodových ohodnocení – 20 bodů. Tatiana Drexler byla naprosto nadšená. „Měla jste vystreté kolena, vystreté ruky,“ zářily porotkyni oči a výkon páru označila za jedno z nejlepších vystoupení. 

     

    Maminku z publika sledovala dcera Natálka, vycházející hvězda modelingu a partnerka Adama Mišíka. Takhle to vypadá, když se maminka srazí v pračce,“ komentoval na její adresu Marek Eben. Já jí to říkám pořád, zatím jí to moc nelichotí, ale jednou to určitě pochopí,“ smála se Kubelková a přiznala, že ji kladné hodnocení porotců zaskočilo. Čekala prý velký „kartáč“! 

     

    Vedle výkonu zaujala i tím, jak jí to slušelo. Zdeněk Chlopčík se přímo zamiloval do jejích nohou... „Máte krásné nohy, dlouhé,“ vychvaloval ji do nebes a nemohl z nich v úsporném kostýmu spustit oči. Když se potkají krásní lidé dva, tak je to skvělé, a když se potkají tři, tak je to ještě lepší,“ žertoval Genzer. 

  • 7.

    Mašková jako růžový přízrak

    Tereza Mašková se na parketě zjevila jako růžový příznak! Oblékla kostým ve stejném odstínu, jaký měly její jasně růžové vlasy, a košili stejné barvy navlékl i její tanečník Daniel Kecskeméti. Společně si střihli čaču. Mašková hned první večer dokázala, že bude pro ostatní tvrdou soupeřkou – nohy vykopávala až do nebes a po celou dobu s Danielem na všechny strany házeli skoro až euforické úsměvy. 

     

    „Vy máte takovou svěžest, takovou dynamiku,“ oceňoval Chlopčík Terezinu živelnou energii. „Zatím jediná tanečnice, která jste přesně věděla, co tančíte, a užívala jste si to,“ pochválil ji. „To zní nadějně,“ usmíval se Eben. 

     

  • 8.

    Miláčci poroty

    První osmičku večera a nejvíce bodů od poroty – 22 – si vysloužila Eva Adamczyková s Jakubem Mazůchem. Porota ocenila energii, snowboardistce ale vyčetla, že s partnerem nedokázala úplně držet krok a její výkon postupně upadával. I tak se ale zařadila mezi favority. 

     

    Stejný počet bodů a druhou osmičku večera si vysloužili i Richard Krajčo a Dominika Rošková, kteří se na parket dostali až jako úplně poslední. Krajčo dokonce po výkonu ještě vystřihl pár veršů své písně Rubikon! Přiznal ale, že tančit na koncertě a ve StarDance je přeci jen trochu rozdíl...

     

    Hned za nimi s počtem 21 bodů skončili kajakář Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková. „Do teď jsem nohy schovával v kajaku, teď je uvidí celý svět,“ obával se před přenosem... Nakonec to ale dopadlo na výbornou. Tatiana Drexler mu dokonce spílala, že schovávat nohy do čehosi, jako je kajak, je v jeho případě škoda! 

  • 9.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do naší galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Richard Krajčo na StarDance: Už mi slezly dva nehty! Jsou mrtvý! Kateřina Štichová

    Fotogalerie
    175 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 18

defakto: ... co by neudělali kvůli prachům !

(15. 10. 2023 20:39)

cervena_sedma: S těmi dětmi to ještě hůř dělá Kubelková. Přijde mi jak uplířka Starší už udala, tak teď pro změnu protlačovat a všude tahat tu mladší.

(15. 10. 2023 18:48)

zuzana29: Kubelková je Nadherna!
No sluší to moc i Ivance

(15. 10. 2023 17:09)

defakto: ... Prachař byl děsný , dělal si z toho jako legraci , ale byl nemožný a trapný.
A ta jeho dcera Mariana se musí vecpat všude tam kde je kamera nebo foták.

(15. 10. 2023 16:43)

Uživatel_5634767: Za mě a celé rodiny se CHýlková pouze ploužila po parketu, to by uměl každý, že by věk? A Prachař je děsné dřevo!!!! Ale každý je nějaký, že. Dělají co umí.

(15. 10. 2023 12:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy