Věřte tomu nebo ne, ale ze StarDance žijí nejenom soutěžící, tanečníci a fanoušci, ale i bookmakeři. V roce 2021 tipéři i sázkoví experti Chance ostatně správně určili jako vítěze herce Jana Cinu (35) -  ale nemýlili se ani v případě dalších semifinalistů, tedy krasobruslaře Tomáše Vernera (37) a farářky Církve československé husitské Martiny Viktorie Kopecké (37). Jak je to s favority dvanáctého ročníku oblíbeného pořadu plného elegance a noblesy?

Podle odhadů by vyhrát mohl zpěvák kapely Kryštof Richard Krajčo (46), jehož kurz ale za poslední měsíc vzrostl z počáteční hodnoty 3,5:1 na 4,5:1. Dá se totiž předpokládat, že mu SMSkové hlasy bude posílat jeho četná fanouškovská základna. Muzikant boduje nejenom na poli hudby, ale i kinematografie. Díky jeho sametovému hlasu si ho řada dívek a žen zamilovala v písních Ty a já, Srdcebeat či Střepy... anebo pro jeho štěněcí pohled ve filmech a seriálech.

Na paty mu však šlape sympatická sportovkyně Eva Adamczyková (30), původně Samková. Držitelka zlaté medaile ze Zimních olympijských her 2014 v Soči má totiž kurz 5:1. Na parketu se však dá očekávat i napínavý „manželský souboj“: její muž, herec Marek Adamczyk (35), hvězda seriálů Poldové a nemluvně, Kukačky a Dabing Street láká sázející kurzem 7:1. Jenže pozor, není sám...

„Do top 5 zatím patří také Ivana Chýlková a Iva Kubelková, na které si lze vsadit v kurzu 7:1. Ostatní soutěžící už jsou na dvouciferných číslech. Největším překvapením by bylo vítězství Josefa Maršálka nebo Davida Prachaře, čemuž také odpovídají jejich vysoké kurzy 20:1,“ uvedla k tomu mluvčí Chance, Markéta Světlíková, a je jasně vidět, že na cukráře známého z pořadu Peče celé Česko a slavného herce a dabéra moc nesází. Doslova.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Marek Eben otevřeně o StarDance: Čeká mě těžká zkouška! Hana Höschlová

Vše je ale teprve na začátku a důležité bývají i sympatie diváků, které si soutěžící v průběhu jednotlivých kol získají. „Důkazem byl předloňský ročník soutěže, ve kterém zpočátku patřila mezi outsidery společně se Zdeňkem Godlou a Pavlem Trávníčkem také Tereza Černochová. Začínala na kurzu 13:1. Ten ale v průběhu soutěže rapidně klesal, až se nakonec zpěvačka zařadila i mezi top 3 hlavní adepty na vítěze,“ připomněla Světlíková.

Jak to zatím vypadá s kurzy?

Richard Krajčo                  4,5:1

Eva Adamczyková           5:1

Marek Adamczyk            7:1

Ivana Chýlková                 7:1

Iva Kubelková                   7:1

Tereza Anna Mašková   12:1

Vavřinec Hradilek            13:1

Darija Pavlovičová           15:1

Josef Maršálek                 20:1

David Prachař                    20:1

Fotogalerie
199 fotografií