Právě v ní zpěvák 1. října 2019 krátce před půlnocí zemřel. Vysílen bojem s akutní leukemií navždy usnul na polohovacím lůžku, které mu rodina během boje s nemocemi pořídila. A kde se osudná ložnice v domě nachází? To si můžete prohlédnout na unikátní fotografii vily pořízené směrem od Strahova.

Optický klam

Podle snímku to vypadá, že má dům, jenž byl postaven v roce 1911 na zakázku pro hudebního nakladatele Mojmíra Urbánka mladšího, tři patra. Jde ale pouze o optický klam! Patra má jen dvě. To spodní je totiž sklepení pod úrovní terénu. A právě tyto prostory skýtají velmi zajímavý archiv.

Bude autentická

Co všechno vdova Ivana Gottová (47) a její dcery Charlotte (17) a Nelly (15) v domě na konci ulice Nad Bertramkou nechají, zatím není jasné. „Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974 až 2019, tedy více než polovinu života,“ napsala Gottová v prohlášení. Podrobnosti přidá v dalších týdnech a měsících.

Video
Video se připravuje ...

Král casin Leon Tsoukernik dal Gottovi slib na smrtelné posteli! David Turek

Fotogalerie
47 fotografií