V živém vysílání na instagramu, kde Agáta Hanychová založila další profil, který hodlá zaměřit na rodinu a tipy na různé výlety, se objevila společně s Mirkem Dopitou. Přiznali, že opět tvoří pár a prozradili, že to rozhodně neberou na lehkou váhu. „Oba víme, že je to zodpovědnost… Aby Kryšpín zase nepřišel o tátu,“ uvedli s tím, že jejich staronová láska není neuváženým činem, ale oba o tom dlouho přemýšleli.

Agáta ovšem prozradila i to, jak to má s ostatními tatínky svých dětí. „S Kubou je to nahoru dolů,“ popsala vztah s Jakubem Prachařem, který je tatínkem její dcery Mii. „S Jaromírem dolů,“ uvedla stručně ke vztahu s otcem její nejmladší dcery Rozárky.

„S Jaromírem jsem nebyla šťastná. Ale nebyl to důvod k rozchodu,“ prozradila něco málo i o konci její lásky s Jaromírem Soukupem. „Nijak jsem na to netlačil,“ doplnil Dopita a společně dodali, že se dali dohromady až po jejich rozchodu.

A došlo i na to, jak jejich nový vztah vnímají Agátiny děti. „Mia trošku žárlila a ptala se, jestli by tu nemohl bydlet i Kuba. Mia má Míru ráda, ale Kryšpín je nejšťastnější,“ prozradila Hanychová s tím, že se celé ty roky přátelili a Dopita se často účastnil nejen narozeninových oslav Kryšpína.

V několika věcech se ale staronový pár shoduje, například v tom, že spolu měli zůstat už před lety. "Byli jsme mladí, nevážili jsme si toho," sypali si popel na hlavu s tím, že oba už se ze svých chyb poučili. A svorně také tvrdí, že další společný potomek už není v plánu... 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
58 fotografií