Herec Jan Fanta natočil video, jak se nenápadně vloupává do domu Lucie Vondráčkové. Ta nic netuší, protože usnula na gauči. Její kolega tak fanoušky zpěvačky nechá nahlédnout do jejího soukromí. Konkrétně do obýváku, který s fialově vymalovanými zdmi a zataženými závěsy působí temně.

Na videu je vidět mahagonový konferenční stůl, kolem dvě světle šedá křesla a naproti tmavě šedý gauč zastlaný dekami a polštáři. Naproti gauči je vestavěný krb, nad ním zrcadlo. Obývák je oddělen jídelním stolem s barovými židlemi, vedle je z jedné strany velká police a z druhé strany šatní skříň. Pak už následuje vstup do kuchyně s velkým okny, které místnosti dodávají dostatek světla. Na zdech má Vondráčková rozvěšené různé obrazy, ale hlavně fotoobrazy se svými syny Matyášem (10) a Adamem (8).

„Po dvouměsíčním zkoušení a premiéře Hračičky, mejdan u nás doma,“ napsala k videu Lucie, kterou Fanta svou přítomností v jejím domě vzbudil a také řádně vyděsil.

Fanta totiž v divadelní hře ztvárňuje psychopata, jenž se od Lucie nechá pozvat k ní domu a za zavřenými dveřmi  se začnou dít nepěkné věci. Vondráčková na jevišti pobíhá jen v negližé, dojde i na nechtěný sex a během zkoušek padlo i pár kapek krve.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
60 fotografií