Od té doby, co Lucie Vondráčková a Zdeněk Polívka přestali na veřejnosti skrývat své vzájemné city, jako kdyby se neskutečně uvolnili. Nejenom, že sdílí na sociálních sítích své zamilované fotografie, ale také společně navštěvují různé akce, na nichž se zamilovaně drží za ruce. Zatímco MMA zápasník chodí díky Lucii na kulturní večírky, zpěvačka zase navštěvuje sportovní události a svého partnera podporuje při každém jeho zápase z hlediště. A nenechali si ujít ani filmovou premiéru.

Uvedení komedie Můžem i s mužem, co vznikla podle úspěšné divadelní hry Jitky Sedláčkové (62) a Vandy Hybnerové (54), která se na filmu dokonce podílela coby režisérka, pojaly tyhle dvě hrdličky jako romantické rande. Lucie se totiž aktuálně nemusí starat o své dva syny, Matyáše (11) a Adama (8). Oba kloučci jsou právě s tatínkem, hokejistou Tomášem Plekancem (40), jeho manželkou, tenistkou Lucií Šafářovou (36) a jejich dětmi Leontýnkou (3) a Oliverem (1) na prázdninách.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla? David Turek

Oba sladění do černé barvy se v Kině Lucerna velice dobře bavili, rozdávali úsměvy na všechny strany a celkově působili velmi spokojeně a zamilovaně. Po celý večer se drželi za ruce, objímali, nehnuli se od sebe na krok a vyměňovali si něžnosti... Zkrátka to mezi nimi jaksepatří jiskřilo. Ostatně je pravda, že to mezi nimi je už celkem vážné a svůj vztah neustále posouvají - sestěhovali se, a dokonce si společně pořídili pejska z útulku. A moc jim to spolu sluší. To ostatně můžete posoudit v galerii sami!

Fotogalerie
73 fotografií