Vypadá to, že se problémy finalistky SuperStar 2013 nějak drží. Před pár lety řešila zpěvačka skupiny Verona gynekologické problémy. Tvrdila, že stála přesně na hranici rakoviny děložního čípku a moc se bála operace i možné neplodnosti. Těhotenství tedy pro Veroniku znamenalo malý zázrak.

Zpěvačka si sice nejdříve přála mít holčičku, ale když se ukázalo, že se narodí kluk, měla radost také. „Už jsem se tak přeorientovala na chlapečka, že bych neměnila,“ přiznala Veronika. Malý Sebastian se ale narodil s vrozenou vadou. „Séba se narodil se srostlými dvěma prstíky na obou ručičkách a nožičkách,“ doplnila Stýblová.

Podzim rozhodne

Vada se dá naštěstí vyřešit drobnou operací. „Na kráse mu to neubere a dnešní medicína umí zázraky,“ bere věc pozitivně Veronika, která nemá problém se se svými potížemi svěřit i fanouškům na sociálních sítích. „Operace nás čeká už letos na podzim,“ napsala otevřeně maminka Sebíka. A aby všichni na zákrok nabrali síly, i s manželem Antonínem odjeli na dovolenou k moři.

Rádio, muzikál, pódia diskoték

Hlas Veroniky Stýblové můžete znát také z rádia, kde moderovala s dýdžejem Basslickerem Kissparádu. V seskupení Verona je Stýblová již od roku 2018, nahradila tu zpěvačku Markétu Plecháčovou (38), jež byla v seskupení s Peterem Fiderem (49) 16 let. Veronika si také zahrála v muzikálech Mýdlový princ a Ples upírů.

Syndaktylie neboli srůst prstů je nejčastější dětskou vrozenou vadou, postihne 1 z 2000 dětí za rok.

Video
Video se připravuje ...

Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání. Divadlo Broadway

Fotogalerie
45 fotografií