Veliké bolesti břicha dohnaly zpěvačku z dua Verona Veroniku Stýblovou až do špitálu, kde byla urgentně převezena na sál. Verdikt lékařů zněl totiž jasně: akutní zánět slepého střeva. A v takových případech není často nač čekat. Vzhledem k tomu, že jde o lékařský zásah do lidského těla podstatně méně invazivní nežli jiné, mnohem závažnější operace, za pár dní ji již propustili do domácího doléčení, na rekonvalescenci!

Byla to opravdu rychlost - v úterý ještě sdílela na sociální síti momentku s kapačkou v ruce, ve čtvrtek se již radovala z propuštění z nemocnice. „Konečně doma,“ libovala si u instastories, na němž byl zachycen její rozesmátý synáček. A co víc, dokonce se online pochlubila i svým bříškem po provedeném zákroku - byť prozatím má jizvičky přelepené náplastmi. „Ta sviňucha nad pupíkem bolí nejvíc,“ svěřila se Veronika.

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Vzhledem k tomu, že šlo o operaci prováděnou laparoskopicky, je jisté, že jí po něm nezůstane žádná velká, nevzhledná jizva, jak tomu bývalo po takovémto zákroku v letech minulých. Na plochém břiše krásné zpěvačky, která byla finalistkou první řady soutěže Česko Slovensko má talent i finalistkou třetí řady Česko Slovenské SuperStar, by to byla vážně škoda. Rok po porodu se totiž pyšní více než záviděníhodnou postavou.

Fotogalerie
80 fotografií