Není tomu tak dávno, co si zpěvačka Veronika Stýblová stěžovala na své poporodní křivky. Počátkem března minulého roku totiž dala život svému prvorozenému dítku, synkovi, který dostal krásné jméno Sebastian (11 měsíců). Stýskala si, že ji trápí „madla lásky“, tedy zaoblenější boky, anebo výraznější zadeček nebo stehna. Zato díky kojení měla „z nulek čtyřky“, jak sama ohodnotila své poprsí.

Jak se však zdá, na své figuře jaksepatří zamakala, a nyní by rozhodně nikdo netipoval, že je maminkou. V právě natočeném klipu k písni Can't Get Over It, který bude mít premiéru 17. 3., předvedla finalistka první řady soutěže Česko Slovensko má talent a finalistka třetí řady Česko Slovenské SuperStar postavičku jako ze žurnálu. Navíc v neskutečně rajcovním oblečku jako vystřiženém z erotického filmu zaměřeného na sado maso hrátky!

V černé kožené bundě, ozdobené řetězy a punkerskými pyramidkami, v podprsence s ostny, a v minikraťáskách, co dávaly vyniknout jejím nožkám oblečeným v síťovaných punčocháčích, vypadala jako velice sexy a velice nebezpečná domina. V téhle šťabajzně s výrazným líčením by mladou maminku rozhodně nikdo nehledal!

„Natáčení nového klipu jsem si neskutečně užila,“ svěřila se na sociální síti pěnice, co před kamerou trpěla pořádnou zimou. Na outfit, v němž se objevuje před kamerou, totiž rozhodně nebylo koncem února ideální počasí... Při zpěvu jí šly dokonce od úst obláčky.

VIDEO: Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání

Video
Video se připravuje ...

Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání Divadlo Broadway

Fotogalerie
80 fotografií