Veronika Stýblová, někdejší účastnice soutěže Československé SuperStar i soutěže Česko Slovensko má talent, která pak jistou dobu působila i jako zpěvačka skupiny Verona, si své mateřství užívá plnými doušky. I proto, že před otěhotněním řešila dost vážné zdravotní problémy. Podle jejích vlastních slov „stála na hranici před rakovinou děložního čípku“ a bála se, že po prodělané operaci už do jiného stavu nepřijde. Dnes si však doma hýčká rozkošného synka, jenž na svět přišel s drobnou anomálií – některé prstíčky na rukou má srostlé.

Ještě v době, kdy byla Veronika finalistkou známé pěvecké soutěže, měla postavu trochu oplácanější. Přestože i s pár kily navíc jí to velice slušelo, ona se rozhodla jít do sebe a v roce 2015 vyhledala pomoc odborníků, kteří jí sestavili přesný stravovací plán podle její krevní skupiny. To přineslo záhy naprosto neuvěřitelné výsledky a pohledná zpěvačka, známá například z muzikálu Mýdlový princ či Ples upírů, zhubla více než 20 kilogramů. Štíhlou postavu si udržovala i nadále… alespoň tedy do té doby, než otěhotněla. Během měsíců, kdy nosila malého Sebíka pod srdcem, nabrala celkem 22 kilogramů.

VIDEO: Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání

Video
Video se připravuje ...

Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání Divadlo Broadway

Jenže jak už to bývá, leccos se „nechá“ v porodnici, a následná kila jdou dolů během šestinedělí. Už dva týdny po narození synka se chlubila úbytkem 14 kilogramů, a dnes, tři měsíce od chvíle, kdy Sebastian poprvé vykoukl na světlo boží, otevřeně hodnotí své tělo na sociální síti. 

„Z boku by to ušlo,“ dumala Stýblová u fotografie u zrcadla.  Při pohledu zepředu však byla kritičtější. „Madla lásky, zadek a nohy zůstaly…“ stýskala si. „Ale časem se to zmákne. Jo a z nulek čtyřky!“ hodnotila nadšeně své poprsí. Změnu velikosti jejího dekoltu kromě věčně hladového syna jistě ocení i její sympatický manžel Jan Slatinský.
Fotogalerie
82 fotografií