„V pondělí jsem se dala na úklid a samozřejmě jsem byla tak vehementní, že jsem uklouzla na mokré podlaze,“ prozradila na sebe muzikálová zpěvačka Eliška Ochmanová, jíž si milovníci kultury zamilovali například jako zelenou Elphabu v Čarodějce nebo jako svůdnou Magdu v Plesu upírů. Sympatická světlovláska ovšem všechny své příznivce okamžitě ujistila, že se jí i přes pokročilý stupeň těhotenství nic nestalo. Tedy… skoro nic. „Schytalo to jen koleno a rameno o roh linky.“

To, že se pád, který v jejím stavu mohl dopadnout všelijak, obešel bez vážnějšího zranění, připisuje své dlouholeté kariéře na prknech, která znamenají svět. „To divadlo má něco do sebe. Minimálně vás to naučí padat,“ tvrdila Ochmanová na instagramu s okouzlujícím nadhledem. „A protože jsem udělala téměř dokonalý provaz, bude se mi asi o dost líp rodit,“ vtipkovala nastávající maminka, co se aktuálně nachází v sedmém měsíci.

VIDEO: Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc.

Video
Video se připravuje ...

Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc. David Turek, Jan Jedlička

„Malá podle mě ani netušila, že se něco děje. Jediní, kdo měli nejspíš infarkt, byli manžel a fenka Fazole (a ta taky jen proto, že nevěděla, co se děje a jak s tou situací naložit),“ popisovala situaci zpěvačka. „Z toho plyne ponaučení: Hoď to všechno na chlapa a dej si nohy na stůl, stejně to pak zase budeš dělat všechno sama,“ dodala Eliška, která nedávno slavnostně oznámila celému světu, že pod srdcem nosí dcerku.

Přestože původně omylem avizovala, že to bude kluk…
Fotogalerie
44 fotografií