Zpěvačka Dominika Stará, po veselce Jurenová, která se aktuálně nachází v šestém měsíci svého druhého těhotenství, si prochází velice smutnými časy. V neděli totiž zesnul její milovaný dědeček. „Budeš nám všem moc chybět, ale věříme, že jsi už na lepším místě,“ napsala na sociální síť Dominika. „Pokud si na našeho dědečka vzpomenete krátkou modlitbou, budu vám velmi vděčná,“ dodala silně věřící hvězda Česko Slovenské SuperStar roku 2009.

Blondýnka, jež se v pěvecké reality show umístila na krásném třetím místě (z ženských účastnic se tak dostala nejdál, co to šlo, porazili ji dva muži - Miro Šmajda a Martin Chodúr, jenž pak soutěž i vyhrál), se s ním pak naposledy rozloučila ve čtvrtek 29. června. Vyprovodili jsme tě s nadějí, že se tam nahoře jednou setkáme. A já v to opravdu věřím. Právě víra je to, co mi i dnes skrze mraky dovolí vidět slunce,“ zmínila emotivně na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Smrt dědečka byla pro zpěvačku, která mediální svět vyměnila za rodinný život, velkým šokem. „Jsou momenty, na které se nelze připravit, i když víte, že jsou již velmi blízko,“ svěřila se na instagramu. „Vím, že ti je už lépe, nic tě nebolí a jsi na úžasném místě, které ti můžeme všichni závidět. Ale bolí to,“ pokračovala. Aby také ne - svého druhého pravnoučátka, které nosí Dominika pod srdcem, se už nedočkal... Miminko totiž má přijít na svět až v září.

Pro Dominiku je skon dědečka bolestivý i proto, že jí byl vždy velkou oporou a hlavně velikým fanouškem. „Na tvých šedesátinách jsem se poprvé setkala s mikrofonem a zazpívala ti tvou oblíbenou Mindenkinek van egy álma. Zpívala jsem ti ji od té doby na každých tvých kulatinách, dokonce i na naší svatbě, protože sis to tak přál. Dokonce jsi tam se mnou ještě tancoval. Byl jsi úžasný dědeček,“ posteskla si. Nezbývá než jí popřát upřímnou soustrast...

Fotogalerie
71 fotografií