Herečka a zpěvačka v něm nebude sama za sebe, ale za Soňu Čechovou. „Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich. Diváci se rozhodně mají na co těšit,“ slibuje kreativní producentka Ulice Silvia Klasová. A pozor – rozhodně tedy nepůjde o nějakou epizodní roli, ve které Lucka až dosud ve většině seriálů hrála. „Mohu slíbit, že s Lucií Vondráčkovou počítáme po celou devatenáctou sezonu,“ dodala Klasová.

12 tisíc za den

Díky Ulici si tak přijde na pěknou sumu peněz! Televize Nova sice výši honorářů tají, avšak podle zjištění Blesku hvězdy formátu Lucie Vondráčkové dostávají za jeden natáčecí den 10 až 12 tisíc korun. A protože Vondráčková bude pravidelně natáčet minimálně sedm dní v měsíci, za jednu seriálovou sezonu si tak může přijít na téměř milion korun.

Návraty a neshody

Do Ulice se vrátí i staronové tváře – Jiří Panzner (40) alias Eddie Rambousek a Anna Fixová (39) neboli Monika Farská. „Je to návrat po šesti letech. Tenkrát jsme se s produkcí úplně neshodli na tom, jakou linku by měla moje postava Monika mít, a tím pádem jsme se dohodli, že to ukončíme,“ svěřila v rozhovoru pro TV Nova Fixová, jež loni na podzim otevřeně přiznala boj s depresemi a psychickými problémy. Díky terapiím a antidepresivům se nyní ale cítí nejlépe v životě.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
27 fotografií