Před 14 dny na 100. výročí Disney měla Lucie vyčesané vlasy a dlouhý zvlněný culík. Ten si zřejmě nechávala přidělávat jen na společenské akce, protože na kávovém brunchy na zahradě Werichovy vily, kde si s kolegy udělala čtenou zkoušku, ho rozhodně neměla. Na hlavě jí v pohodlném, ale nevzhledném culíku trčela skromná štětička vlasů.

Kvůli roli jsem se před časem nechala ostříhat, ale vlasy už pomalu rostou,“ prozradila Blesku zpěvačka, která nemá problém se své hřívy zbavit, když je to potřeba. V minulosti v několika filmech měla krátké vlasy, případně i dredy. Nebála se ani měnit barvu.

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková poprvé »dostala košem«: Proč mladý bijec nepřišel?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Tohle je to nejmenší, co pro roli obětuji, daleko horší je, když se v roli musím vyrovnávat s něčím, co jsem prožila a co mě bolí,“ dodala Vondráčková, která v Divadle Radka Brzobohatého zkouší divadelní hru Hračička.

Lucka se netají tím, že ji divadlo chytlo a hraje nyní hned v několika hrách. „Zpívání jsem ale nepověsila na hřebík, dokončuji nové album, které zanedlouho pokřtím,“ pochlubila se pěnice.

Fotogalerie
69 fotografií