Na první kliknutí se všechno zdá v normálu. Agátin e-shop totiž pořád oficiálně funguje. Jakmile se ale začnete probírat jednotlivými produkty, dojde vám, že tady něco nehraje.

Prázdné sklady

Nejenže není prakticky z čeho vybírat, ale to málo, co zbylo, je z roku 2021 a s výprodejovou slevou. V kategorii trička tak byl třeba v době uzávěrky dnešního Blesku jen jeden kousek. A moc se toho nedozvíte ani z facebookových stránek obchodu. Poslední příspěvek je z května 2022, shodou okolností pár týdnů před seznámením influencerky s ředitelem televize Barrandov.

Blesk se trojnásobné mámy zeptal, zda má pořád svou značku. „Už ne. Nemám ji. Nestíhám to,“ přiznala Agáta. A zjevně to nevypadá, že až se situace kolem jejího rozchodu uklidní, pojede pro nové zboží.

Sexy z nouze

„Už nic neplánuju. Jsem momentálně ráda, že si stihnu vyčistit zuby,“ přiznala na otevření nového obchodu HalfPrice. I tam na sebe přitahovala pozornost svým úsporným oblečením: tričkem pod prsa a sukní z rozcupované džínoviny s obřím rozparkem. „Zrovna dneska jsem říkala svému manažerovi, že je to fakt trapný a vypadá to, že se oblíkám na patnáct, protože nemám chuť chodit pro sebe nakupovat. Takže nosím tak patnáct let starý oblečení,“ omlouvala se.

Byť sama vydělávala prodejem oblečení přes internet, sama se mu vyhýbá. „Nakupovat online se bojím, že mi něco ukradnou z karty. Jsem taková stará škola. Nakupuju dětem a vlastně ani těm ne, protože momentálně vše dědí po sobě,“ dodala.

První krach

První e-shop s oblečením rozjela Agáta před osmi lety a už tehdy hadříky nakupovala v italském skladu. Byť na cedulkách uváděla svou značku Rebella, módní kousky sama nevyráběla, ale měla je skupovat od různých výrobců. Ti nicméně věděli, že na nich pak uvádí svou značku, a byli s tím prý v pohodě.

Soukup o příčinách krachu: Moc práce a nemoc!

Jaromír Soukup se poprvé konkrétněji vyjádřil k rozchodu s Agátou. „Obecně můžu říct, že pokud bylo na škodu, že příliš pracuji, mám starosti a ne každý den se směji, to je zlé, protože to je asi pravda. A jestli to byla moje chyba, nevím, ale já holt takový jsem,“ uvedl v týdeníku Sedmička, který vydává. „K tomu jsem jen za poslední dva měsíce měl těžké zdravotní problémy, což mi taky nepřidalo, tudíž jsem nebyl nejzábavnější společník,“ doplnil ředitel TV Barrandov.

 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
46 fotografií