Majitel TV Barrandov má za sebou jako profesionální boxer 26 zápasů, z nichž prohrál jeden jediný. 19 soupeřů dokonce poslal k zemi před limitem. Dodnes ho přitahují organizace jako Oktagon nebo Clash of the Stars, a tak není divu, že ve vzduchu už nějaký čas visí otázka, zda se nechce opět postavit do ringu. 

Novopečený táta malé Rozárky (5 měs.) dosud nabídky odmítal (košem od něj dostal například pornohrec Robert Rosenberg), podle nových informací se ale po rozchodu s bývalou modelkou Agátou Hanychovou (38) situace dramaticky změnila! 

»S Mirkem jsme v kontaktu...«

„S Mirkem Soukupem jsme v kontaktu a řešíme více variant spolupráce, nejenom v rámci Clash of the Stars. Pan Soukup nám několikrát sdělil, že by si alespoň ještě jednou rád s někým zazápasil. Neřešili jsme ale nic konkrétního, zatím,“ svěřil se Expresu Jakub Jíra (26), matchmaker Clash of the Stars. 

Soukupovým soupeřem by měl být „Psychopat“ Aleš Bejr. „Soukup s Clashem řeší zápas s Alešem Bejrem, je to na dobré cestě. Mohl by se uskutečnit ještě letos, nejpozději příští rok,“ prozradil webu nejmenovaný zdroj. 

Informace ale zatím nejsou jednoznačné. Ačkoli Bejt zprávu potvrdil, Soukup všechno popřel. „Žádná nabídka není, natož aby bylo něco potvrzeného,“ nechal se slyšet. 

Možnost zápasu mezi Soukupem a Bejrem přitom nevisí ve vzduchu poprvé... Moderátor bezpočtu pořadů si Bejra pozval už v červnu do své relace Reakce Jaromíra Soukupa, kterou s ním moderuje právě Jíra.

»Těším se na tebe, ty močko!«

„Ty se těšíš na další zápas, viď?“ zeptal se tehdy Soukup Bejra před kamerami.„Bude se mnou, to budeš mít hodně těžký,“ pokračoval.

A Bejr ho vzal za slovo. „To už je domluvený,“ odvětil a pokračoval: „Tak jak myslíš, když to bude těžký, tak já to beru. Já chci těžký výzvy… Nicméně já vím, že jsi špatnej. Já už jsem se malinko o tobě informoval. Kolik, čtyřiadvacet výher?“

„No, takhle nějak. Dvacet čtyři v profi,“ potvrdil Soukup. „Perfektní, takže je to domluvený. A box?“ ptal se Bejr. „Asi jo, asi jo. Já bych byl raději za box… Hele, aspoň budeme blízko sebe a bude to tam létat. Ty vaše thaiboxy stojí za prd. To stojíte od sebe tři metry a padnou tři údery za kolo,“ zdůvodnil Soukup svou volbu. 

„Dobře, těším se na tebe, Jaromíre, těším se na tebe. Tak my jsme domluvení, takže si na to ťukneme.  A ten zápas platí. Takže my dva se uvidíme v Clash of the Stars, ty močko!“ loučil se tehdy Bejr. 

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Psycho Aleš šokuje! Co naservíroval? FTV Prima

Fotogalerie
67 fotografií