Okolo jejich rozchodu se stále vznáší mnoho otazníků, se kterými jdou ruku v ruce i nejrůznější spekulace.  Agáta Hanychová totiž přiznala rozchod, ale detaily si nechala pro sebe. A právě nejrůznější domněnky přesvědčily Jaromíra Soukupa, aby se k nepříjemné záležitosti vyjádřil i on.

„I oznamování rozchodu přes instagram považuji za nevhodné, ale už se tak stalo. Já jsem žádal o zdrženlivost, aby se o důvodech nemluvilo,“ uvedl Jaromír pro týdeník Sedmička. „Každý rozchod je o tom, že se číše plní a rozchod zapříčiní nějaká poslední kapka. Je brzy o tom hovořit. Každý máme nějakou představu o partnerovi a ty představy se někdy míjejí,“ dodal.

Zároveň ale prozradil, čeho se ta poslední kapka v jejich vztahu mohla týkat. „Obecně můžu říct, že pokud bylo na škodu, že příliš pracuji, mám starosti a ne každý den se směji, to je zlé, protože to je asi pravda. A jestli to byla moje chyba, nevím, ale já holt takový jsem.  K tomu jsem jen za poslední dva měsíce měl těžké zdravotní problémy, což mi taky nepřidalo, tudíž jsem nebyl nezábavnější společník,“ přiznal Soukup, že v poslední době s ním příliš velká sranda nebyla. 

Video
Video se připravuje ...

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem Bára Horáková, Lukáš Červeny

Fotogalerie
48 fotografií