Svou druhou ženu Andreu poznal Radek Kašpárek, známý díky kulinářské reality show MasterChef Česko, před osmi lety. Svůdná brunetka dala slavnému šéfkuchaři synka Sebastiana a je mu zároveň i velikou oporou, kterou tolik potřeboval, když mu minulé léto selhalo srdce a skončil ve špitálu. Není pochyb, že to mezi nimi stále jiskří - a kdo by přece jenom pochyboval, toho přesvědčí poslední příspěvky na Radkových sociálních sítích.

Dvojice si aktuálně užívá poslední střípky léta na dovolené u moře - a Andree to v černých bikinách a s dlouhými vlasy, jimiž nahradila svůj dlouholetý krátký sestřih, velice sluší. Ať už máme na mysli sérii fotek v instastories, na nichž pózuje na mole a dává všem na odiv své tetování na bedrech a na bříšku snad ze všech stran, tak i Radkův reel, na němž dala dvojice průchod svým vzájemným citům. Snímek je totiž pořízený zezadu a manželé se na něm vášnivě líbají.

Video
Video se připravuje ...

Kašpárek z MasterChefa po kolapsu: Musel jsem říct dost! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotografie, kterou kuchař doplnil písničkou Spolu od zpěvačky Simony Hégerové (27) alias Simy, zaujala hned z několika důvodů. Kromě toho, že na ní hrál prim Andrein šťavnatý zadeček v úsporných plavkách, někteří z Kašpárkových fanoušků si povšimli také jednoho pozoruhodného detailu... „Kde máš plavky?!“ podivovali se. „Vy se nezdáte, Radku!“ objevovalo se mezi „nejlajkovanějšími“ komentáři. Skutečně to totiž vypadá, že je Radek na snímku nahý... Zkrátka dovolená, jak má být!

Fotogalerie
44 fotografií