Tréninky na první kolo soutěže StarDance již započaly dávno a Richard Krajčo si při nich sahá na vlastní dno. Ač si pořád přijde jako nemehlo, jeho taneční partnerka Dominika Rošková je s ním velmi trpělivá. Zároveň mu ale nedá nic zadarmo. A tak zpěvák musí pořádně dřít.

Když na nabídku jít do StarDance kývnul, těšil se na nové zážitky. Rychle ale vystřízlivěl. "Prvních čtrnáct dnů jsem byl nadšený, že jsem to vzal, že to bude prima, pak jsem měl asi měsíc brutální depresi, že jsem to vzal, protože jsem zjistil, že moje hlava nějak nespolupracuje s tělem, Že to, co mi říká ta taneční partnerka, hlava chápe, ale tělo to nechce dělat,“ přiznal v Show Jana Krause Krajčo. 

Do začátku vysílání soutěže na televizních obrazovkách zbývají už jen dva dny, první tance soutěžící předvedou divákům a porotě už tuto sobotu. "Už je to dobré. Už je mi jedno, jak to bude vypadat," dodal Richard s tím, že jeho favoritem je tango. Krajčo byl do soutěže pozvaný již před dvěma lety a měl tedy dostatek času si svůj nabitý program naplánovat tak, aby měl prostor věnovat se StarDance naplno. Nicméně už se těší, až se bude moct vrátit ke své kapele a k divadlu. 

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo na StarDance: Už mi slezly dva nehty! Jsou mrtvý! Kateřina Štichová

Fotogalerie
37 fotografií