Taneční soutěž StarDance když hvězdy tančí si čeští televizní diváci zamilovali a její sledovanost stále patří k těm nejvyšším. Letošní podzim na ČT bude opět patřit tanci, podívejte se, na čí vystoupení se můžete těšit.

Seznam tanečníků, kteří se objeví na tanečním parketu, je každý rok s napětím vyhlížen, jsou mezi nimi totiž lidé nejen z uměleckých profesí, ale například i sportovci. V letošním ročníku se objeví hned dva olympionici. Tím prvním je vodní slalomář a kajakář Vavřinec Hradílek (35), který přivezl stříbrnou medaili z her v Londýně. V letech 2013 a 2017 se stal mistrem světa v individuálních disciplínách.

Druhým olympionikem se StarDance pak bude Eva Adamczyková (29), která se proslavila ještě pod svým dívčím jménem Samková. Velmi zajímavé pak je, že mezi soutěžícími by se měl objevit i její manžel Marek Adamczyk (35), který je hercem a zazářil například v seriálu Kukačky. Zprávu o zajímavém tanečním souboji přinesl server extra.cz.

Pro Ivu Kubelkovou (45) bude účast ve StarDance zajímavou změnou, jako jedna z tváří TV Prima se na obrazovkách konkurenčních programů příliš neobjevuje.

Česká televize zatím nechce oficiálně nic komentovat. „Účastníky StarDance oznámíme na tiskové konferenci v dubnu,“ uvedla pro super.cz Johana Turner PR oddělení ČT.

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket! Markéta Reinischová

Fotogalerie
68 fotografií