Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Miss ČR 2002 a hvězdy televize Nova mají nové lásky: Průšová vyvedla svého pracháče!

/
  • Slavní se pochlubili novými partnery.
    11. října 2023 ● 05:00

    Nejen jaro, ale i podzim přeje novým láskám! Své partnery poprvé veřejně ukázala moderátorská esa televize Nova Inna Puhajková a Martin Pouva. Modelka Kateřina Průšová se zase po delší době objevila po boku svého zámožného přítele.

     

  • 1.

    Modelka Kateřina Průšová (39) - 10 let tajností

    Se svým partnerem se bývalá Miss ČR 2002 na veřejnosti příliš často neobjevuje. Bývalý ekonomický ředitel Lesů ČR Michal Gaube (55) ji ale tentokrát doprovodil na pondělní pohřeb dirigenta a hudebního režiséra Milana Wolfa (†78). Přestože pár oslaví příští rok již desetileté výročí, dokázala Kateřina svůj vztah s vlivným podnikatelem skrývat celé první tři roky! „Není potřeba ukazovat veřejně lásku, jak se máme a nemáme, kam jezdíme...“ vysvětlila modelka před lety týdeníku Sedmička.

     

  • 2.

    Moderátor Martin Pouva (59) - Láska z pískoviště

    Po deseti letech vztahu si dal na začátku roku 2021 sbohem s přítelkyní Petrou Friedlovou (38), se kterou se rád fotil ve velmi odvážných pózách. Dlouhou dobu zůstal moderátor Televizních novin sám a o vztahu nechtěl ani slyšet. Jenže to se před časem změnilo, jak Pouva sám potvrdil Blesku: „Jsem zadaný už půl roku, moc jsem to nehlásal do světa, protože ze zkušenosti vím, jak »přející« lidé jsou...“

    Jeho novou partnerkou je Libuše. „Já jí říkám Lee a zatím máme každý svou domácnost. Jsme šťastní,“ svěřil zamilovaný Pouva. „Jsme kamarádi z pískoviště – už jako malí jsme si tam spolu hráli. Bydleli jsme v Lovosicích ve stejném domě, jen každý v jiném vchodě!“ dodal se smíchem.

  • 3.

    Sporťačka Inna Puhajková (37) - Přiznala vztah s Adamem

    Nového přítele, zpěváka Adama Janotu (29), nějakou dobu tajila také moderátorka Sportovních novin. Je to první muž v jejím životě, který je mladší než ona! Na přímou otázku Blesku Inna odpověděla: „Myslím, že si zaslouží, abych řekla – ano, jsem s Adamem. Už nějaký čas jsme spolu a jsem šťastná,“ přiznala. „Vždy jsem tíhla ke starším mužům, cítila jsem v nich oporu. Ale s Adamem je to jiné, má nadhled, vtip a prostě je nám spolu dobře,“ usmívá se zamilovaná kráska.

    První a nejslavnější Innin partner, hokejista Jaromír Jágr, letos oslavil 51 let. Pár spolu tvořili dlouhých 6 let! Dostat Jágra, jemuž už mezitím jeho pověstná hříva prokvetla šedinami, do chomoutu se ale nepodařilo nejen Inně, ale ani žádné z jeho dalších přítelkyní (Veronika Kopřivová, Dominika Branišová)...

     

  • 4.

    Galerie

    Fotogalerie
    42 fotografií

    Video
    Video se připravuje ...

    Miss Kateřina Průšová ve Varech: V rudém ukázala poprsí! Markéta Reinischová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

Moly28: Pouva je strašnej slizoň.

(11. 10. 2023 16:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy