Brožová jela z představení a chtěla si v obchoďáku rychle něco vyřídit. Ale obchod s nábytkem byl ve 3. patře, takže když se najednou ozvalo z reproduktorů, aby kupující opustili dům, že se zavírá, nestíhala už herečka dojít k hlavnímu vchodu. 

Fakt by mě nenapadlo, že budu trávit večer v obchodním domě. Už je asi skoro devět hodin a já tu sedím u vchodu, sama, a čekám, kdy mě vysvobodí. Ale už tady byla policejní hlídka a shání někoho, kdo to odemkne a dostane mě ven,“ svěřila se na sociální síti herečka, která byla strachy bez sebe. 

Zhruba ve 20:30 přijal operační důstojník hovor od ženy, která mu sdělila, že je uzamčena v jednom z obchodních center v Čestlicích. Přivolaní policisté na místě sehnali správce obchodu, který ženu vysvobodil,“ řekl Blesku policejní mluvčí Pavel Truxa.

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Kateřina Brožová: Rozchod s tajemným milencem! Markéta Reinischová

Herečku z obchoďáku vysvobodili až ve 21:30, tedy hodinu poté, co volala na policii, a ještě od správce dostala vynadáno. „Ještě mě zkontrolovali, jestli jsem náhodou něco neukradla,“ dodala herečka.

K celému incidentu se po dvou dnech vyjádřil řetězec XXXLutz, kde Katka nakupovala. 

Celou záležitost komunikujeme přímo s paní Brožovou, které jsme se za vzniklou situaci již během neděle omluvili. Včera měli s paní Brožovou osobní setkání vedoucí pracovníci naší společnosti, kteří jí celou situaci vysvětlili a znovu se jí omluvili. Obchodní dům je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem, z kterého je patrné, že obchodní dům byl uzamčen ve 20:15 hod. Čidla detekovala pohyb paní Brožové a spustila alarm ve 20:17 hod. Na tento poplach nereagovala externí společnost, která má v takovém případě dojet na místo a zjistit příčinu. Z tohoto pochybení jsme již vyvodili odpovídající důsledky. K podobné situaci dosud na žádném z našich obchodních domů nedošlo,“ napsal Blesku jednatel společnosti Petr Laurich.

Fotogalerie
38 fotografií