Kateřina Brožová včera odehrála představení a po cestě domů se zastavila v Obchodním centru v Čestlicích u Prahy, aby podle svých slov něco vyřídila. Jenže jaksi nestihla z obchodu odejít, světla zhasla, dveře byly zamčeny...

Fakt by mě nenapadlo, že budu trávit večer v obchodním domě. Už je asi skoro devět hodin a já tu sedím u vchodu, sama a čekám, kdy mě vysvobodí. Ale už tady byla policejní hlídka a shání někoho, kdo to odemkne a dostane mě ven,“ svěřila se na sociální síti herečka, která byla strachy bez sebe. 

Zhruba v 20:30 přijal operační důstojník hovor od ženy, která mu sdělila, že je uzamčena v jednom z obchodních center v Čestlicích. Přivolaní policisté na místě sehnali správce obchodu, který ženu vysvobodil,“ řekl Blesku policejním mluvčí Pavel Truxa.

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Kateřina Brožová (54): Rozchod s tajemným milencem! Markéta Reinischová

Tak přišli pánové a jsem osvobozená,“ dodala Katka, kterou vytočilo chování správce. „Dorazil správce, který se ještě hrozně rozčiloval, že sem musel takhle večer přijet. Ještě mě zkontrolovali, jestli jsem náhodou něco neukradla.“ 

Je jasné, že být sama večer v uzamčeném obchoďáku nikomu klidu nepřidá, ale vše dobře dopadlo a Brožová nepříjemný zážitek může otočit jako zábavnou historku pro přátele. Celé drama trvalo skoro dvě hodiny a Kateřina tak dorazila domů asi později, než původně plánovala. Jisté je každopádně to, že příště si zavírací dobu asi mnohem lépe pohlídá.

 

Fotogalerie
51 fotografií