Partner půvabné Emmy Smetana, co má v českých dokladech příjmení Smetanová, sdílel na sociálních sítích zatraceně sexy fotky své lepší polovičky. Muzikant a zpěvák Jordan Haj totiž zveřejnil snímky ze Španělska, které pořídil svým digitálním fotoaparátem za 40 tisíc. Kráska za titulní roli v seriálu Eliška a Damián moc chvály nesklízí, ale snaží se to vysvětlit „civilním herectvím“. Takhle by ale mohla získat nějaké ty plusové body.

Jak ostatně lépe zaujmout nežli rafinovaně podanou erotikou? Na rajcovních momentkách pózuje Emma pouze v lesklých, růžových, jednodílných plavkách a s modrou čelenkou pod zpocenými, nebo snad mokrými vlasy, což záběrům dodává neskutečně osmdesátkový „feeling“. A pro ty, co si tyto doby již nepamatují, zase Emmina vizáž připomněla žhavý klip Call on Me od švédského DJe Erica Prydze (47), kde řada sexy žen cvičí v dost podobném outfitu.

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana: U koho sbírala zásadní herecké zkušenosti? 

To, že se Emma pyšní sexy tělíčkem, ale není pro diváky Elišky a Damiána žádným překvapením. Hned v prvním díle jí padouch roztrhl halenku a ona ukázala svá drobná ňadra v podprsence. V dalších dílech se ukázala zase v negližé, když ji cestovatel časem zastihl v ložnici. Přesto se ale romantický příběh pocházející z ateliérů FTV Prima, kde vznikly třeba i seriály Slunečná či ZOO, nesetkal s takovým úspěchem, jak tvůrci původně očekávali.

Ačkoliv měl první díl sledovanost více než slušnou, na druhý díl se dívalo už o půl milionu méně lidí… a tak je tomu i nadále. Fanoušků má nový seriál pomálu. Jedinou osobou, co se propadem seriálu netrápí, je sama představitelka hlavní ženské postavy. Plavovláska, jež ztvárňuje věčně upracovanou majitelku marmeládovny (lépe řečeno dámu, co si na upracovanost neustále stěžuje…), se nechala slyšet, že její malé dceři se seriál líbí - což je pro ni to nejdůležitější. Kromě toho už Prima prý natočila i druhou sérii…
Fotogalerie
57 fotografií